Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Steta sto je Empathy Soul Project poslednji kod publike. Da su u Engleskoj bili bi veliki bend. Ali dobro svaka zemlja ima svoj ukus.

Kakav god da je sistem, ako si pobedio onda si legitimno pobedio. Ne moraš osvojiti 12 plus 12 da bi to bilo legitimno. Svakako imaš pravo na svoje mišljenje ali to pravo ne znači da je tvoje mišljenje jedina istina, niti da je ispravno.
Ama druze, nisam ni rekao da je samo moje ispravno. Smao sam rekao sta mislim. 10 ljudi je zbog toga ovde skocilo, provocira i nesto ne znam ni ja sta hoce.

Šta ste zapeli za Lukin glas, pa nije ovo Rise like a phoenix da mora kidati. Ova pjesma ne zahtjeva kidanje u pjevanju niti neko aaaaaaa ispjevavanje i Luka je kontroliše. Jedini gorak ukus ostavlja nešto lošiji Zejnin plasman.
Što se tiče priče o "ničijem" pobjedniku, mašu vam Jamala i Duncan.

Žiri u polufinalu patosirao Luku, samo 2 poena. Od publike 8, ispred njega bili Princ i CHEGI wtf?

U finalu je dobio samo 320 glasova manje od Princa.
Nije puno ljudi glasalo u polufinalu i to nije nista cudno. Tako su i CHEGI prosle godine dobili 10 poena u polufinalu a 12 dobila Sara Jo sa minimalnom razlikom

Back