Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Mislim meni nije čudno da Kiki i Ana Stanić misle da su najbolje pesme u prvom pf Stefanova i Nađina. To meni i liči na nešto što bi oni privatno slušali, Meni je skandal da njima nije objašnjeno da ostave ukus po strani i glasaju za ESC potencijal.

Pa Aleksandra Kovač je dala 10 poena za HRC, mislim da ona to u životu ne bi poslušala.
omikron, obično se slažem sa tobom, ali sada ne :)

Pozdrav svima, vrijeme je da se spava. Ustvari, prije spavanja odoh da poslusam "Legitimno" od Prijovicke. :D Cestitke Luki na zvanicnoj pobjedi.

Laku noc. :D

Mislim da sad mogu da uvedu proporcionalni sistem, i treba im vise clanova zirija (raznih profila i godina).
aposlutno ne proporcionalno glasanja. ko zna kakva se sve ludost može pojaviti kao nove moje 3 da oduvaju na televotingu,

ja ne znam što se stalno zagovara promena sistema glasanja kada uvek pobedi favorit fanova. Mislim zašto menjati nešto što nam daje ono što hoćemo? Razumem ja u teoriji kao pet ljudi ne treba da odlučuje bla bla bla, ali ako nam tih 5 ljudi u praksi da pobednike koje želimo zašto se igrati i jesti govna?

Pa mislim da je to i fer, da svaki clan zirija donese nesto svoje i da se vidi razlika u misljenjima. Bolje mi je u svakom slucaju od uniformisanog davanja poena gde nekim cudom svi imaju skoro isti ukus
To je vrlo cesta pojava i kod zirija na Evroviziji sto me strasno nervira, rangiranje bude isto ili vrlo slicno kod svih

aposlutno ne proporcionalno glasanja. ko zna kakva se sve ludost može pojaviti kao nove moje 3 da oduvaju na televotingu,

ja ne znam što se talno zagovara promena sistema glasanja kada uvek pobedi favorit fanova. Mislim zašto menjati nešto što nam daje ono što hoćemo? Razumem ja u teoriji kao pet ljudi ne treba da odlučuje bla bla bla, ali ako nam tih 5 ljudi u praksi da pobednike koje želimo zašto se igrati i jesti govna?
proporcionalni sistem ima granice, zato se i zove proporcionalan. Ukoliko neko dobije NEproporcionalno mnogo glasova u odnosu na druge, to nije proporcijonalno.

Dakle treba staviti da je max dobijenih poena od publike recimo 90, a ukoliko bi neko dobio više od toga stopira se na 90, broj glasova tog takmičara se oduzima od ukupnog broja glasova i ostatak poena se proporcionalno raspodeljuje

Inače gledao sam finale sa "normalcima" i tada sam se iskreno uplašio da će Princ pobediti jer oni bili oduševljeni pesmom i njime, pogotovo nakon 3 feme. na Zejnu su reagovali mlako pa sam i mislio da nema ništa od nje, smarao ih je tekst pesme.

Ja msm da treba imati vise clanova zirija, jer 5 je bas malo
da je bilo ovih pet iz pf rezultati bi bili bože pomozi hahaha

Samo da on ovaj nastup i stajling baci u smeće, ode na jedno 50 časova pevanja, pa ajd da se nadamo nečemu

Svakako, što se mene tice, prvo može pesmu da baci u smeće, ali ajd, verujem kolegama ekspertima!

ja ne znam što se talno zagovara promena sistema glasanja kada uvek pobedi favorit fanova. Mislim zašto menjati nešto što nam daje ono što hoćemo? Razumem ja u teoriji kao pet ljudi ne treba da odlučuje bla bla bla, ali ako nam tih 5 ljudi u praksi da pobednike koje želimo zašto se igrati i jesti govna?

Privuci ce poznatije izvodjace jer imaju svoju fan bazu i nece se plasiti neuspeha da se takmice sa totalnim anonimusima. Treba gledati da PZE ne bude sa iskljucivim motivom da se jedna pesma posalje na ESC nego da generisu hitove na lokalnom nivou. Onda ce i poznatije biti briga ako izgube, uspeli su da lansiraju pesmu.

Žiri iz finala bi trebalo da se ugleda na žiri iz polufinala, da bi im savest bude mirna

Kako spava žiri iz finala:
turning jim carrey GIF

Kako spava žiri iz polufinala:
Real Housewives Sleeping GIF

Ma meni se pesma i svidja, ali nastup... vidim ja zamisao ali to je samo 10% od toga sto treba da se desi

Ništa na je nih dirao oko propozicija, Klopka radi kao sat svake godine, zna kako i šta i to je to.

Pre par godina na našem nf su pobeđivali Nova deca i Kruna, klasične srpske ESC pesme, ko bi verovao da ćemo imati Konstraktu i Luku Bleka.

Back