Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ali mrm koji uspoređuje Rumbu koja ima Chanell vibes i Bacicku
Ne upoređujem hahaha pitam ZAŠTO Lille nije pobedila.. 🤣
Ja sam ljubomoran na vas i Sloveniju, imate šlager pop regular i šlager pop trash koji mi nemamo... 🥺😭

Ali da je glupo koristiti različit žiri u polufinalu i finalu, glupo je.. 🤣 Ne vidim poentu.. To zameram i FdC-u, ali oni malo izbalansiraju bolje.

Hvala Bogu pa je bio drugi žiri u finalu.
Ali zašto se to radi, ja ne pitam samo u kontekstu ovoga sada nego inače, koja je poenta različitih žirija u pf i f? lol

Posle Olivere Kovačević, imamo još jednu numeru za PZE 2024:

Jelena Karleuša - "Crni luk u voćnom miksu"

🤩😍

Ali zašto se to radi, ja ne pitam samo u kontekstu ovoga sada nego inače, koja je poenta različitih žirija u pf i f? lol

Ocito ima odredjenog stelovanja. Puste pesme da vide na sta ce publika reagovati, a onda izborom clanova zirija za koje mozes da pretpostavis kako ce da glasaju utices na rezultate. Nije namestanje, ali ono, nije ni cisto.

Ono sto nikako ne mozes da uradis je da stavis u ziri 5 osoba slicnih godina i muzickih pravaca, onda dobijes krs i lom kao u pf.

• Like
Reactions: Mrm
Poenta je da bude "zanimljivije" to RTS radi oduvek i na beovziji,secamo se svi velikog preokreta 2009.godine na beovziji,polufinale OT bend 23 hiljade glasova i 12 zirija a finale isti slucaj sa publikom,ali 3 mislim poena zirija i etoo..samo tada nisu pustali posebno ziri da uzivo daje glasove nego jos gore zato su svi se zalili na namestaljku kapiraš,sada kaoo šatro transparentno u finalu jer se citaju posebno glasovi,ranije ti smandrljaju samo i kazu ziri je UKUPNO dao 12 Marku Konju,ot bendu 3 poena itd i to je to,a sada je kao "pravednije"

Ocito ima odredjenog stelovanja. Puste pesme da vide na sta ce publika reagovati, a onda izborom clanova zirija za koje mozes da pretpostavis kako ce da glasaju utices na rezultate. Nije namestanje, ali ono, nije ni cisto.
Užas.. 🥺

Ali Vendi je gostovala kod Jovane Jeremić... 🥺

Pa jasno je zašto je žiri drugačiji. Žiriju u pf je verovatno sugerisano da poguraju one koji na drugi način ne bi ušli finale, npr. Empathy Soul Project. Pa naravno da posle neće te iste ljude koji su u pf dali Luki npr. 3 poena staviti u finale da daju 10 ili 12.
Mora da se ostavi neki utisak profesionalnosti i doslednosti.

Tako je, a ni Maji Nikolic, Jovani Jeremic i njenim gostima, Sasi Mirkovicu, Zadruzi i ostaloj bulumenti zbog koje je ovaj narod dotakao kulturno dno.
Tako je, ne znam zašto se čudimo općoj zatucanosti i seljačizmu na ovim prostorima kad se najviše pažnje daje takvim spodobama, a normalni pametni ljudi nebitni ispadnu. U 90% tih medijskih kuća treba ući i sve sravnit sa zemljom, cijeli reset treba napravit

Mene zanima što nema finala na YT? I kad misle da postave Lukin nastup iz finala??

Ali Olja koja ima pristup rezultatima tvt iz polufinala 🤣 pa i ja bih tako štelovao sa žirijem da imam tu info.
Dao bih bubreg da vidim njenu facu kad je videla rezulate polufinala.

Mislim da joj se slosilo haha

Back