Pa zar ti nisi na ovoj temi zagovarao da budu razliciti ziriji pa ti mi objasnili da jesu lolAli zašto se to radi, ja ne pitam samo u kontekstu ovoga sada nego inače, koja je poenta različitih žirija u pf i f? lol
Svašta.. Ukidajte festival onda i Luke Blaclk ili ko već internal choice...Pa jasno je zašto je žiri drugačiji. Žiriju u pf je verovatno sugerisano da poguraju one koji na drugi način ne bi ušli finale, npr. Empathy Soul Project. Pa naravno da posle neće te iste ljude koji su u pf dali Luki npr. 3 poena staviti u finale da daju 10 ili 12.
Mora da se ostavi neki utisak profesionalnosti i doslednosti.
View attachment 4902
Baba Karla ponovo ima šizofrena cepanja.
Tako je, jedini nacin je potpuno ignorisanje, kao da ne postoji. Ali o cemu pricamo kad milion gradjana ove zemlje glasa svake nedelje da li ce neka starleta ili neki probisvet da ispadne iz rijalitija.Tako je, ne znam zašto se čudimo općoj zatucanosti i seljačizmu na ovim prostorima kad se najviše pažnje daje takvim spodobama, a normalni pametni ljudi nebitni ispadnu. U 90% tih medijskih kuća treba ući i sve sravnit sa zemljom, cijeli reset treba napravit
Mislim da je ovo da bi progurali pojedine tipa Gift ipak najtacnije, a da opet ne uprljaju kredibilitet zirija iz finala.Ideja različitih zirija je da se dobiju razlicita mišljenja.
Uz to Dzipsii treci na televotingu.Duhovitost na nivou deteta predškolskog uzrasta. Ali da stalno potencira tu diskriminaciju, ženo saberi se, Zejna i Džipsi bi bili sigurno bolje ocenjeni da su imali bolje pesme.
Mene zanima što nema finala na YT? I kad misle da postave Lukin nastup iz finala??
Stefan Shy..Čestitam, čak 10 pesama je u trendingu za muziku. Drugim rečima, svaka treća pesma u trendingu je sa PzE:
Luke Black #2
Hurricane #8
Zejna #9
Princ #10
Dzipsii #11
Stefan Shy #14
Filip Baloš #16
Nađa Ordagić #25
Savo Perović #28
Duo Grand #30
U opštem trendingu je i dalje samo Luka, s tim da je od sinoć dospeo do prvog mesta.
Moraće sledeće godine da padne iseljavanje sa Košutnjaka, PzE bi sigurno popunio sve do zadnjeg mesta u nekom većem prostoru.
evo popeo se LB na #1, Savo na #27, Duo Grand na #29Čestitam, čak 10 pesama je u trendingu za muziku. Drugim rečima, svaka treća pesma u trendingu je sa PzE:
Luke Black #2
Hurricane #8
Zejna #9
Princ #10
Dzipsii #11
Stefan Shy #14
Filip Baloš #16
Nađa Ordagić #25
Savo Perović #28
Duo Grand #30
U opštem trendingu je i dalje samo Luka, s tim da je od sinoć dospeo do prvog mesta.
Moraće sledeće godine da padne iseljavanje sa Košutnjaka, PzE bi sigurno popunio sve do zadnjeg mesta u nekom većem prostoru.