prošla je Nađa na forumskom glasanju, Boris, ESP i CHEGI nisu umesto Italijana, Angelline i Sava u prvom pfNađa od našeg predviđanja da će biti NQ, došla do 3. mesta na celom takmičenju i 1. mesta po žiriju. Obožavam![]()
Ne pričam o forumskom glasanju, većina nas je (pa i ja) predviđala NQ za Nađuprošla je Nađa na forumskom glasanju, Boris, ESP i CHEGI nisu umesto Italijana, Angelline i Sava u prvom pf
al što volim što dve pesme koje sam predviđao da će ispasti u pf nakon nastupa su bile top 2 u polufinalu, Stidni i Nađa.Ne pričam o forumskom glasanju, većina nas je (pa i ja) predviđala NQ za Nađu
Mislim da ne pričamo dovoljno o tome koliko je ona pokidala i PF i NF nastup. 16 godina, prvi put na ovakvoj sceni, i otpevala potpuno savršeno.Ne pričam o forumskom glasanju, većina nas je (pa i ja) predviđala NQ za Nađu
Ovo na 01:23 je kriminal..Koliko je bila bolja u finalu. I što se pevanja tiče i što se nastupa tiče. Nekako sigurnija, opuštenija. Bukvalno kao da je pokušala da primeni sve što je pročitala na forumu.
Jedino onaj RTS-ov zemljotres kvari ukupan utisak.
Nažalost iako mi je favorit, za Stefana Shy moram da kažem da je imao grešaka u finalu, u polufinalu je bio super... U finalu je čak jednu reč i progutao..Meni su svi bili bolji u finalu. Bas se videla zelja da pokidaju.
Boze kako divna PZE generacija![]()
Definitivno najsvetliji momenat ovog izdanja.Nađa od našeg predviđanja da će biti NQ, došla do 3. mesta na celom takmičenju i 1. mesta po žiriju. Obožavam![]()
To je i meni palo na pamet.Moze se dobar gif napraviti od tog zemljotresa hehe
A 'de Tea![]()