Pokahontas, jeste, ja sam i inače dosta specifičan čovek i onda se to verovatno prenosi i na ono što radim. Ali sledi period relaksiranja od teških tema. Ovo sam uradio da se odužim po meni najlepšoj fresci na Balkanu i manastiru koji me je promenio. Inače sam internacionalno priznati umetnik za moj sastav Eegor Hashima dobio sam nagradu NjuJorških novina i 2018 sam ušao u 5 najboljih novih jazz bendova u Evropi u Avinjonu gde sam snimao album u najboljem jazz studiju u Evropi itd... Pogledajte Eegor Hashima Glaciers, to mi je vrhunac tog projekta koji i dalje postoji i radim to.daleko od toga da mi se ne sviđa, dao sam 7 bodova (4. mesto) za "Starac dana" na forumskom glasanju za pesme drugog polufinala. Samo je veoma avangardno i drugačije od svega što je viđeno do sada.
Žao mi je što Vam se javio samo Eegor grozni, ali možda vas to nagna da razmotrite halo-efekat odnosno grešku u zaključivanju na prvu loptu.Svaka čast Igore, puno sreće na narednom PzE! I srećan rođendan, sa zakašnjenjem
Evo još jedno pitanje, ako nije problem: šta misliš o pobedniku Luki Bleku i njegovoj pesmi. Hvala unapred na odgovoru.
Nego planira li Kristina Kovač da nam se javi, pitam ja vas. Videli smo da je velika obožataveljka ovog foruma.
Opaaa jazz...Pokahontas, jeste, ja sam i inače dosta specifičan čovek i onda se to verovatno prenosi i na ono što radim. Ali sledi period relaksiranja od teških tema. Ovo sam uradio da se odužim po meni najlepšoj fresci na Balkanu i manastiru koji me je promenio. Inače sam internacionalno priznati umetnik za moj sastav Eegor Hashima dobio sam nagradu NjuJorških novina i 2018 sam ušao u 5 najboljih novih jazz bendova u Evropi u Avinjonu gde sam snimao album u najboljem jazz studiju u Evropi itd... Pogledajte Eegor Hashima Glaciers, to mi je vrhunac tog projekta koji i dalje postoji i radim to.
Preporučujem tamjan iz Omana ima ga u manastiru Dečani a ima ga i online. Kadite malo to pročišćava vazduh i blagotvorno deluje. U svim religijama postoji miris kao čulo koje se vezuje uz duhovnost. Zato je u mojoj pesmi pomenut tamjan.Brzo neka neko okadi forum!
Hteo sam to da napravim!! Možemo zajedno.Bilo bi lepo da napravimo forumski iceberg, ovo je definitivno kandidad za to.
Ja sam za!!Hteo sam to da napravim!! Možemo zajedno.
E, što jes' jes'. Izvini što sam bio pregrub prema tebi i tvojoj pesmi.Žao mi je što Vam se javio samo Eegor grozni, ali možda vas to nagna da razmotrite halo-efekat odnosno grešku u zaključivanju na prvu loptu.
Mislim da mu je pesma najbolje producirana pesma na takmičenju, to sam rekao kad sam je odmah čuo. Žao mi je što nije unis otpevao na sint dron melodiju bilo šta mislim da nedostaje jedna makar vokalno tretirana deonica u kojoj bi i isfalširao nema veze. Sve jedno to je jedan iskusni tim koji je radio sa njim koji zna kako se pobeđuje na Evroviziji i to se videlo u smislu da je on imao zaista impozantan marketing. Čak i da nije, meni se pesma dopada i on mi je interesantan kao umetnik. Inače, nemam ništa negativno da vam kažem ni za jednog učesnika jer volim apsolutno svaku vrstu muzike i nalazim puno dobrog u mnogima. Žao mi je Filarija najviše, žao mi je Ivone, žao mi je i italijana koji su otvorili prvo veče. Egret je meni supersuptilan i to mi se dopada, ne znam nekog ću zaboraviti. A da, Adem Mehmetović, on mi je postao prijatelj iako nije u mom polufinalu, pozajmio sam mu moj in-ear i videli smo se i van takmičenja. Pored toga odličan sam sa Džipsijem, Filarijem, Filipom i većinom ljudi iz mog polufinala. Ne znam šta da vam kažem osim da ne shvatate stvari previše ozbiljno. Svako takmičenje je formalno omeđeno strukturom i algoritmom glasača. A to je svaki put drugačije. Random. To nije merilo. Ja se ozbiljno bavim muzikom, završio sam 2 muzičke akademije i kurs berklee-ja u Italiji i svašta još po nešto. Bavim se ozbiljno pisanjem,...
Hoćemo PzE iceberg ili nf season iceberg?Ja sam za!!
Meni je ovo bio prvi nastup pevački u životu i mogu ti reći da pevam tu pesmu napamet bez falša. Ali nedostatak iskustva i problemi sa matricom. Poslušaj na instagramu kako pevam to uz gitaru. Na žalost matrica je takođe problematična jer se na mestu gde vokal ulazi menja akord, a to nije pocrtano aranžmanski i onda kad tu na početku se promaši posle je teško vratiti se, ali sam uspeo i ne stidim se ni malo tog nastupa. To je jedan avangardni performans. Ljudi su pre svega opterećeni jer sam ih uronio u suludi svet poput Luisa Kerola. Ja imam kompletno napravljen svet i ovo je samo strog početak, družićemo se mi, a nadam se da će neko od vas da poveruje u ono što radim i da pruži priliku albumu kad ga izbacim i novim spotovima.Vrati se ti i na PZE, ali nemoj previše u visine da ideš...
![]()
Misliš kao ima elemente turbo folka ili?Eegora bas ti je turbo pesma.![]()
Bravo, tačno, to je egoizam koji je kod svih nas prisutan. Nisam imun na grehe. Ali kreativni ste jako, ovi mimovi, sve to je JAKO zabavno : )"Eegor":
![]()