Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Prošla bi i Tijana da je imala bolji nastup i pesmu,žena je vokalno odlična,tako da sva 3 puta smo mogli proći glatko u finale posebno sto 2013.godine i 2017.su nam polufinala bila neverovatno loša,ušle su glupave pesme u finale umesto nas fazon Estonija 2013.godine...
Meni je ITD skroz okej pesma, za finale je definitivno, problem je bio tadašnji RTS kreativni tim, a i to što su odabrali pevačicu koja to nije umela da iznese.

Kod ITD je bio problem mutavi RTS nastup i pjevačica nespecijalizovana za takve pjesme. Npr. Vanja Mijatović bi razbucala ITD

Za mene ostaje jedini najbolji izbor žena kojoj je bilo i ponuđeno - Aleks R.
Samo što AR nije htela. :(

Edit: Mislim da bi Milica Todorović bila top izbor za ITD, šteta što se nisu setili da je pozovu. Koje godine je bila priča da se ona prijavila na interno? Ne sećam se.

Meni je ITD skroz okej pesma, za finale je definitivno, problem je bio tadašnji RTS kreativni tim, a i to što su odabrali pevačicu koja to nije umela da iznese.
Tijana Bogićević treba opet da ode,ali sa pesmom koju ona treba da peva,zasluzila je da ode,ali sa pesmom koju licno voli i oseca i da je makar deo tima koji radi tu pesmu,ona ima neobicnu i retku boju glasa,meni je prepoznatljiv bas njen vokal.
Voleo bih opet da posaljemo opet i neku dobru ali kvalitetnu i pop i rok cak i pank pesmu,ali naravno zbog potreba evrovzije malo komercijalniji nastup sa takvim zanrovima i kao Konstrakta da izvodjaci imaju neku foru i "žvaku" pod žvaku odmah da kažem ne mislim da ima politicke poruke ili LGBT foru,vec da pesma zaista bude dobra a nastup bude neobican ali ne mora ni mracan,jer dve godine u nizu sada saljemo nesto mracno,zelim nesto brzo energicno recimo sledece godine,ali opet zanr koji nismo nikada slali sa hrazimaticnim bendm ili pevacem..

Vi i dalje vodite diskusiju o ITD, dajte molim vas. Ostavite ta crna vremena iza sebe.
jadna žena...

tumblr_omq5otN6zQ1u7uduwo2_540.gif

a ovo iza, kao da se topi ono u čemu leži Luke Black...

Za mene ostaje jedini najbolji izbor žena kojoj je bilo i ponuđeno - Aleks R.
Ona neće nikada ići na evrovziju.
Od iskusnijih bilo bi ok da najzad nagovorimo nekada makar Ivanu Peters da ode,makar nista ne uradila,takav vokal zasluzuje da opet dobije svoje fanove ne samo medju mladima ovde vec njen vokal zasluzuje konacno da cuje ceo svet,nikad nije kasno,ako napravi dobru pesmu i nastup,Konstrakta je sa 43 godine postala u svetu i evropi popularna..

Back