Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Dora neka se drži istraživanja!

PZE koji funkcioniše ne treba mnogo dirati.

Hala sa publikom dolazi u obzir samo ako mogu da održe isti nivo produkcije, osvetljenja i višenedeljnih proba za sve.

Za zvuk aplauza (da ne bude isti svima) bi tehnički i u Košutnjaku mogla da se ozvuči publika u bekstejdžu, ili na bilo kom drugom mestu, nije neophodno da publika bude ispred same scene...

Ni glasanje koje nam uvek daje najbolji paket za ESC ne bih mnogo dirala...

Meni je neverovatno da smo došli do toga da izvođači najavljuju i počinju da se spremaju za PzE godinu dana ranije, a nekad bilo Dušan Bačić, Graja i Saška pošalju pesmu 3 dana pre kraja konkursa. 😭

Ja se izvinjavam što ću ovako reći, ali neverovatno koliko nekim ljudima očigledno treba *****.

PZE koji funkcioniše ne treba mnogo dirati.

Hala sa publikom dolazi u obzir samo ako mogu da održe isti nivo produkcije, osvetljenja i višenedeljnih proba za sve.

Za zvuk aplauza (da ne bude isti svima) bi tehnički i u Košutnjaku mogla da se ozvuči publika u bekstejdžu, ili na bilo kom drugom mestu, nije neophodno da publika bude ispred same scene...

Ni glasanje koje nam uvek daje najbolji paket za ESC ne bih mnogo dirala...
Za višenedeljne probe mislim da i nije neki problem. Aj da kažemo da zakupe SPENS za to, kao da je problem da mesec dana stoji zauzet kad i ovako zvrji prazan. Dajem primer, to im je lakša varijanta. Druga bi priča bila da se sele u SC ili BelExpo, gde se svaka minuta broji i zatim lepo fakturiše, tu bi već morali da se prave kompromisi oko termina a na uštrb kvalitete.

Scenu nek zajme od SkyMusic-a kao i ove (i prošle godine). Lepo je to izgledalo na kameri iako smo se smejali onim euro paletama ispod.

Mislim da ne bi bilo više problema oko produkcije nego što ih je bilo sada, znači zemljotresi i to. Takve stvari se rešavaju čistkom među matorim kadrovima a to ćemo videti u limburgu mesecu.

Meni je to sa zemljotresima nešto potpuno neverovatno da se dopušta u 2023. godini. Znači neka vrate ljude sa Beovizije 2020. POD HITNO.

Back