rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Антигони се поправила синоћ, тако да могуће све

Послао сам 5 гласова као Остатак свијета, ту вјероватно стигне највише гласова па моји неће промијенити ништа, али макар у знак подршке 💪

Večeras ako nam daju neke/ozbiljnije poene - super, odlično i hvala. Znamo da je apsolutno zasluženo.

Mene drži oduševljenje od momenta kada sam video naš polufinalni nastup i čuo da su oni zadovoljni. 🥰

Meni je cela ova sezona prelepa i bilo mi je zadovoljstvo da pratim svaki njihov intervju i bilo koje pojavljivanje. Zao mi je sto momci nisu dobili hajp kakav zasluzuju, ali ne sumnjam u boost njihove karijere nakon ESC-a. Srecno im bilo veceras, sta god da bude mi smo na njih ponosni. Iskreno krivo ce mi biti ako budu sa desne strane tabele. Ali u svakom slucaju im hvala sto su nas vratili u finale i sto su dali svaki svoj atom da sve to ispadne ovako kako jeste.

Ali stvarno, kakav god da rezultat bude, uvek je veće zadovoljstvo pratiti sve kada znaš da je sve odrađeno kako su oni hteli i zamislili kao sada u Beču, onda znamo da se sa naše strane guralo da maksimuma. U suprotnom, kada je sve nesigurno i kada se oseti nezadovoljstvo, uvek posle takmičenja ostaje nekakva sumnja šta bi bilo kad bi bilo i konstantno se sve preispituje.

Je l se secate 2007. kad nije bilo ni foruma ni kladionica, jedva se koristio internet i mi smo gledali Evroviziju i nismo imali pojma da ce Serifovicka da pobedi i onda smo svi plakali od srece? A sada kada je sve dostupno, ovde se vise mraci nego sto se navija
Bilo je foruma
Bored Cat GIF

Moj prvi forum je bio Serbian Caffe forum 1999. godine za vreme bombardovanja. Tu su išli postovi na temi o ratu kao da je neki čet u pitanju. Dok otkucate reply na neki post bude 50 postove između :)

Bilo je foruma i tema o ESC ali nije bilo ovako specijlizovanih foruma gde je glavna tema ESC.

Je l se secate 2007. kad nije bilo ni foruma ni kladionica, jedva se koristio internet i mi smo gledali Evroviziju i nismo imali pojma da ce Serifovicka da pobedi i onda smo svi plakali od srece? A sada kada je sve dostupno, ovde se vise mraci nego sto se navija
Ja se sećam tada da sam bila mala i da sam se molila Bogu pred spavanje i nakon polufinala da pobedi i mislila sam da mi je Bog uslišio molitvu 🙏

Budila posle babu da joj kažem da smo pobedili

Ја сам преко новина пратио извјештаје о пробама и тек ту видио да је Марија баш озбиљан фаворит али као, биће топ 3 вјероватно, и то је сјајно

И цијели дан 12. мај је био прелијеп нешто, свашта нешто фино се дешавало, људи никад љепше расположени, радују се Евровизији и на крају - бум. Побједа. Ја се расплакао наравно 😂 сједио испред телевизора за вријеме гласања, послије изашли славили напољу до 3 ујутру ххаха

Back