Nema šanse, ako bude i do 50tak... treba da pevamo! Moja procena je negde oko 30 do 40.Pa ja procenjujem oko 90 poena zirija
Bilo je forumaJe l se secate 2007. kad nije bilo ni foruma ni kladionica, jedva se koristio internet i mi smo gledali Evroviziju i nismo imali pojma da ce Serifovicka da pobedi i onda smo svi plakali od srece? A sada kada je sve dostupno, ovde se vise mraci nego sto se navija
I Leontina, molim lepoBilo je foruma. Čak su Suzana Dinić (Suki) i Ivana Selakov bile aktivne na tom forumu.
Bilo je to nekoliko vrlo napetih forumskih dana.
Nek se ponovi.
Na tom forumu sam i ja bioI Leontina, molim lepo
Ma odakle?50 je nas maksimum sa kojim se otvara sampanjacPa ja procenjujem oko 90 poena zirija
Ja se sećam tada da sam bila mala i da sam se molila Bogu pred spavanje i nakon polufinala da pobedi i mislila sam da mi je Bog uslišio molitvuJe l se secate 2007. kad nije bilo ni foruma ni kladionica, jedva se koristio internet i mi smo gledali Evroviziju i nismo imali pojma da ce Serifovicka da pobedi i onda smo svi plakali od srece? A sada kada je sve dostupno, ovde se vise mraci nego sto se navija
Ma kad vam kazemMa odakle?50 je nas maksimum sa kojim se otvara sampanjac![]()