cz Češka Republika 2023: Vesna - My Sister's Crown

Češka Republika
Ukoliko interni izbori ne budu konkurentni (a ništa što smo videli ove godine mi ne uliva nadu), Češka gotovo izvesno pobeđuje.

Ja navijam za Prag 2024 samo iz jednog razloga…onda bih se nadao i Kristini Pelakovoj 2024. i velikom povratku bratske Slovacke 🇸🇰🇸🇰

Ja navijam iz razloga da će mi odlazak na ESC postati zapravo nešto što bih uspeo da realizujem ukoliko bude u CZ 😁

Ja bih jako voleo da Češka pobedi, pored toga što volim samu pesmu radovao bih se organizaciji jedne druge slovenske države 🥰

Hvala k**** pa je ovaj lik banovan više, trebao je i prošle godine biti nakon svih onih jezivih mizoginih postova.

Slušam sad ovo i ne mogu da verujem da pesma na 4 jezika ima ovako fluidne i prirodne prelaze između jezika da se gotovo ne oseti. A da ne pričam koliko mi je lepo što slovenski zvuče toliko slično da bi neko pomislio da je pesma na 2 jezika.

Ja ne uzimam za relevantno nastup u onoj dnevnoj sobi. Mislim da će to ličiti na nešto u Liverpulu.

Pustio sam danas na poslu malo neke učesnike ove godine, između ostalog i ovu, jedna koleginica kaže: "Ma daj, mani me više korone, kakva bre korona više".. 🤣🤣🤣🤣

Joj meni nije, ja baš kad gledam spot pa na samom startu, kao da odzvanja sve u Gabriel Loci opatiji u Pragu, gde je i sniman spot zaista i vide se originalne freske, prođe me takva neka jeza.. Meni su izvrsne.. :)

Mislim da ovo može biti šokantni NQ.
Meni od početka se to nekako javlja nažalost, ali ne bih volio da se desi. Radije bih da ih na kraju vidim na lijevoj strani tabele u finalu

100% tvt u pf + koliko miliona Ukrajinaca širom Evrope + refren pesme na ukrajinskom + ceo kontekst i poruka vrište podrška Ukrajini = kojom magijom ovo može da se ne kvalifikuje?

Mislim, teoretski postoje neki promili mogućnosti da ne prođe, ali prosečan Ukrajinac van Ukrajine će odmah posle Tvorchi da glasa za Vesnu, na stranu sad što postoje ovako inače i razni ljudi kojima se pesma sama po sebi svakako sviđa.

Back