cz Češka Republika 2024: Aiko - Pedestal

Češka Republika
Mislim da ne treba da ih obeshrabri ovaj rezultat. Bili su 11. u jednom od verovatno najjačih polufinala koje smo imali do sada. Pritom nisu ni imali jaku pesmu, ali su je značajno unapredili nastupom i od pesme koja je u jednom trenutku bila poslednja na kladionicama u drugom PF su zamalo prošli.

Pritom, nije kao da su im loši rezultati. U poslednjih 6 godina su ostvarili jedno 6. mesto, kao i 10. i 11 i 4 puta su bili u top 4 u polufinalima. Takođe su im uglavnom dobri i kreativni nastupi.

Gledanost nepostojeca da, ali javni servis moze malo da se potrudi. Konstantno prenosi takmicenje na drugom programu, umesto na prvom…i jos dosta propusta.

Gledanost nepostojeca da, ali javni servis moze malo da se potrudi. Konstantno prenosi takmicenje na drugom programu, umesto na prvom…i jos dosta propusta.
Ma ne vole Slovaci i Česi Evroviziju i to je to, nema tu filozofije, nemaju ni neke epohalne rezultate, posebno Slovačka...

Meni je baš žao čeških fanova. Dosta su zagrejani za Evroviziju i iako su mala zajednica, vrlo su strastveni i ljudi iz delegacije se trude da slušaju njihove sugestije.

Možda bi i nama bilo bolje da presedimo jednu godinu kod kuće, jer miris flopa i ispadanja u polufinalu u sred Ženeve je sve jači.
Što zbog toga što nemam dobar osećaj da će bitni stvaraoci biti zainteresovani (čitaj: sleduju nam podrumare i umrle karijere), što zbog toga što će sada redovni budžet od 5 dinara postati 2.5 dinara.

I ja sam razmišljao o tome kako neka veća imena neće htjeti dogodine ići zbog frke ovogodišnje. Rebecca Ferguson rekla da bi išla za UK, to me iznenadilo (mada i ona je sad podrumara) 😄

Što se Čeha tiče, džaba pristojni rezultati ako je javnost potpuno nezainteresovana za iste. Volio bih da ostanu, ali ne bi me čudilo da se povuku.

Česima treba jedna sveopšta ludnica kao nama Biti Zdrava i Hrvatima Rim Tim Tagi Dim zaraza. Onda će da se nalože.

A i ako je istina da prenose na drugom kanalu, onda su tu krivi i emiteri.
Kada se prenosi na prvom, gleda i ko nije planirao.

Ako se ne varam, Konstra je bila u top 5 najviralnijih pjesama kod njih nakon ESC neko vrijeme

Pa vidite kakav im je nacionalni izbor, kupusijada u Mrcajevcu izgleda profesionalnije, glavni faktor nezainteresovanosti je u Ceskoj televiziji.

Back