Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Možete nastaviti da glasate u anketi do srede u 18h.
Hvala @Miloš 🥰

Glasate za onoga ko je po vama bio najbolji na večeri. Mogu da glasaju i učesnici ove epizode za sebe ili za nekog drugog kako oni odluče.

Pošto je zbir glasova učesnika 24 3+2+1=6x4=24 to je i broj poena koji neko može dobiti maksimalno od publike ako svi glasaju za njega. Pošto je to skoro pa nemoguće poeni se dele po MF sistemu i procentima.

Pročitah sad, šteta što nismo na nekim pitanjima skupili bodove

@Pokahontas za najdosadniju osobu sam se baš dvoumio oćeš li napisat Niko ili Konstruktor i eto krivo izabrao xD

@Leo Cezar koliko bodova smo skupili?

Vidljivo je da produkcija namjesta takmicare. Imat cemo prvog he/they pobjednika vecere

Ma šta je ovo, kakve su ovo optužbe na moj račun?? Dok dođem do svoje večere ima da me isprozivate toliko da ću završiti na intenzivnoj.

Btw, odlična večera odlični takmičari!

To nam je u planu, elimisanje najjaceg da ostali dodu do izrazaja

Lepa emisija, jako emotivna, prepuna obrta i šok momenata. Malo i dosadna, neskandalozna.

Punim baterije, pripremam sex room, cekam nasu veceru 😍

Edit: ekipa nam je bas dobra, razliciti profili ljudi, bice tu svasta 🤣🤭

Kristijan Grej ne otkriva sta kriju njegove tajne odaje, doci cete, pa cete proveriti 🤣😈

Sa kojom osobom sa foruma bi zamenili identitet na forumu i bili on/ona dok god forum postoji?

Marko – Bebi
Pokahontas - Bebi
*Stefix - Ivana <3
Ro97 - Bebi (Možda izabere njega jer su bliski xD)
HAHAHAHAHHAHAH, ljudi molim vas, da je biti Bebi lako, Bebi bi bio svako 😉 Ivana je deo "vlasti" ovde, ko ne bi voleo da se malo igra sa pravilima 😁
5.Koja je hrana po vama najjači afrodizijak?

Marko - Pa vjerojatno musaka, čim pomislim na nju kao Burj el Arab mi je
Stefix - Musaka
Ovo mi je najjači deo ove večere! 😂😂😂
Marko možeš doci kod mene na musaku, kidam kako je spremam, taman da proverim tu građevinu o kojoj pričaš 😉😁😘

Elem, osećam se kao Tijana Ajfon kad je ulazila u Zadrugu i iskomentarisala kako su ona i Lepi Mića najbitniji tu... Lepi su mi ovi vaši odgovori, ali neki su mogli biti iskreniji, ali dobro Pokyšali ste da sakrijete svoj prljav veš, ali publika sve to vidi 😁😁😁

Ja se prijavljujem 🤣
Leoo đavoleee

suzana-mancic-serbian-actress.gif

Back