Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Napišite imena forumaša na koje vas asociraju sledeći pojmovi :

1.sobna lampa

Marko - @Andrej - pa recimo Andrej, on je onako *sa strane posmatram i ćutim, nisam se mešala poštujem sve ove ljude Zorica Marković gif* + nas tu i tamo obasja nekom fun, opskurnom ESC činjenicom

Pokahontas - @Anhel /anđeo, pa svetlost nmp/

Stefix - @Endrega

Ro - @Bebi - Ma ja ne razumijem ovu asocijaciju. Bebi jel bi ste voljeli možda biti sobna lampa kad se napušite?

2.ludilo

Marko - M*m. @Mrm
Pokahontas - @Bebi /ofc/
Stefix – @Bebi
Ro97 - @Mrm - Voli se pravit lud više nego leba se najest, a voli i druge radit ludima, ali teška srca sam prihvatio da je to tako i ok, ja više svakako neću radit neke velike drame zbog toga xD

Last edited:
Napravih ja od sebe seks asocijaciju na forumu i glavnu perverznjakušu a ja jedva da sam imao i pet partnera u životu. Šta uradi dosada, dokonost i karikiranje zarad atmosfere 🤣🤣🤣
Hahaha meni to pozitivna ludost, mora svako da bude simbol nečeg, a seks je lepa stvar :D

Ivana = Danica Krstić, Stefix oće da bude Ivana

1+1 = Stefix = Danica Krstić

Explaining Fran Healy GIF by Travis

Hahaha meni to pozitivna ludost, mora svako da bude simbol nečeg, a seks je lepa stvar :D
Naravno, ništa loše nisam ni pomislio. Nego mi je samo paradoks 🤣 Ja jesam maštalac, senzualan ali nisam toliko u tom fazonu koliko se čini zbog mog flertovanja na forumu xD Ima takvih, al' oni to rade u PP.

4.pobeda

Marko - @Ivana - ne znam zašto, ona mi je prva pala na pamet, ima moć, a moć je pobjeda. Moćna ste, jaka ste, svoja ste
Pokahontas - @Leo
Stefix – @Leo
Ro97 – @L** C**** - Zbog odvratnih pobjeda na FSC-ovima xD

1.Kako vidite sebe za 10 godina?

Marko - Staro. Vidim se staro. I na OGAE Serbia forumu kako komentiram ponudu pjesama na Eesti Laulu
(a možda i neki zajednički život s boljom polovicom i sve ono lijepo što ide uz to)
Pokahontas - Isti kao sad sa nagomilanim problemima + krizom srednjih godina i bolom u predelu kičme, naravno čekajući #PZE34
Stefix - Sebe vidim kao uspešno ostvarenog čoveka, sa puno para, ljubavi i droge. Vrlo kapitalistički.
Ro97 - Posao, žena, djeca, u prijevodu rob!

2.Koja je najgora stvar koju ste popili?

Marko - E relativno nedavno neki izotonični napitak od manga, još me prolaze trnci od tog sumraka života
Pokahontas Jogurt denijels čašu 0.5 sa malo kupusa na vrhu (pola jogurt pola Džek Denijels). Naravno ne na eks, imam dušu (nadam se)
Stefix - Muške suze
Ro97 - Neko odvratno uljasto vino, više bilo ulja nego vina, ali to sam pio kad sam već bio pijan, valjda mi uvalili dušmani

1.Kako vidite sebe za 10 godina?

Marko - Staro. Vidim se staro. I na OGAE Serbia forumu kako komentiram ponudu pjesama na Eesti Laulu
(a možda i neki zajednički život s boljom polovicom i sve ono lijepo što ide uz to)
Pokahontas - Isti kao sad sa nagomilanim problemima + krizom srednjih godina i bolom u predelu kičme, naravno čekajući #PZE34
Stefix - Sebe vidim kao uspešno ostvarenog čoveka, sa puno para, ljubavi i droge. Vrlo kapitalistički.
Ro97 - Posao, žena, djeca, u prijevodu rob!
Kako skandalozno dosadna skupina forumaša, nije ni čudo što smo flopovali!!!

3.Ako biste mogli biti muzički instrument, koji biste bili?

Marko - Teremin - sviraš a ne diraš
Pokahontas - Klavijatura
Stefix - Harfa
Ro97 - Violina, teški gospodin od instrumenta

4.U kojoj prilici ste se osećali nesigurni u sebe?

Marko - Kad sam autoru ovih pitanja poslao prijavu za ĐV
Pokahontas - Polaganje vožnje
Stefix - Dušo da li ti ja stvarno izgledam kao osoba kojoj fali samopouzdanje?
Ro97 - Kad sam morao izlagat pred razredom, svaki put joj šta ako sjebem ovo, šta ako sjebem ono, srećom trema je uvijek nestala kad sam počeo s prezentacijom, ali uvijek je bila ta nesigurnost u meni prije prezentacije xD

Back