Pokahontas
Ekspert
Mnogo si dobar čovek Roooo
Napravih ja od sebe seks asocijaciju na forumu i glavnu perverznjakušu a ja jedva da sam imao i pet partnera u životu. Šta uradi dosada, dokonost i karikiranje zarad atmosferePokahontas - liberta
Hahaha meni to pozitivna ludost, mora svako da bude simbol nečeg, a seks je lepa stvarNapravih ja od sebe seks asocijaciju na forumu i glavnu perverznjakušu a ja jedva da sam imao i pet partnera u životu. Šta uradi dosada, dokonost i karikiranje zarad atmosfere![]()
Naravno, ništa loše nisam ni pomislio. Nego mi je samo paradoksHahaha meni to pozitivna ludost, mora svako da bude simbol nečeg, a seks je lepa stvar![]()
Bukvalno hahhahhhhhaIvana = Danica Krstić, Stefix oće da bude Ivana
1+1 = Stefix = Danica Krstić
![]()
Možda zbog ove Ivane takođeMarko - @Ivana - ne znam zašto, ona mi je prva pala na pamet, ima moć, a moć je pobjeda. Moćna ste, jaka ste, svoja ste
Kako skandalozno dosadna skupina forumaša, nije ni čudo što smo flopovali!!!1.Kako vidite sebe za 10 godina?
Marko - Staro. Vidim se staro. I na OGAE Serbia forumu kako komentiram ponudu pjesama na Eesti Laulu
(a možda i neki zajednički život s boljom polovicom i sve ono lijepo što ide uz to)
Pokahontas - Isti kao sad sa nagomilanim problemima + krizom srednjih godina i bolom u predelu kičme, naravno čekajući #PZE34
Stefix - Sebe vidim kao uspešno ostvarenog čoveka, sa puno para, ljubavi i droge. Vrlo kapitalistički.
Ro97 - Posao, žena, djeca, u prijevodu rob!