Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Nije mi jasno samo kako će se VI i VII kategorija bodovati, al aj da vidimo

Za koju od ostalih osoba za stolom ne gledajući spoljašnji izgled bi moglo da se kaže da je hodajući seks?

*Marko – Stefix (Ajde Stefix, on ima taj James Dean Rebel without a cause vajb)
Pokahontas - Pokahontas (lažan hajp)
Stefix – Pokahontas
Ro97 - Stefix (Ovo je sad baš pogađanje xD)

Da li će ikako doći do 2 poena? Kao da se prvi put vide. Za taj hajp izgleda zna samo Pokahontas.
1 poen

6d3284a1ec23636dcb70f52420eb5377.gif

Sa kojom od ostalih osoba za stolom bi otišli na romantičnu večeru da je pitanje života ili smrti ?

Marko – Ro97
*Pokahontas - Marko (mislim da bi bilo zabavno, pričali bismo o istoriji nacionalnih izbora Letonije)
Stefix - Stefix (i mislim da je to jedini pravi odgovor)
Ro97 - Marko (Da mogu zajedno nakon romantične večere otići gajbi na NF (nacionalno finale, ne netflix) and chill)

No baby no. Nisi ti pravi odgovor. Nacionalno finale Letonije je ipak više sexy od tebe.
1 poen

giphy.gif

Za koju od osoba za ovim stolom mislite da je prva izgubila nevinost ?

Marko - Pokahontas
Pokahontas - Marko
*Stefix – Ro97
Ro97 - Marko

Publiko šta vi mislite ko je od njih prvi izgubio nevinost?
0 poena

hot-love-strip-tease-kiss-9yfeuiebmmel2n0j.gif

Za koju od ostalih osoba za stolom smatrate da bi prva raširila trač koji nije istinit da bi postao popularan na forumu ?

Marko - Marko
Pokahontas - Marko
Stefix - Stefix
*Ro97 - Stefix (Ma ovo nitko od njih ne bi napravio, Stefixa baš briga za popularnost na forumu da bi širio lažni trač, ali moguće da najviše voli poslušat neki slasni trač, pa eto zato on kao odgovor) :D

Da li je za stolom trebao biti i @Endrega da bi oni ikako stigli do tri poena?
1 poen

giphy.gif

Ma daaaaaj Marko na kecaa

ne znam kako obično bude, ali ovo za sad izgleda užas što se tiče bodova xD

Sa kojom osobom sa foruma biste se vozili pijani ?

*Marko – Pokahontas (S nekime ko po mogućnosti ima vozačku. Eto možda drug s večere Pokahontas, djeluje mi da bi on najbolje to odradio u pijanom stanju, al' ne znam koliko je to pohvalno)
Pokahontas - Bebi (zvuči haotično)
Stefix – Bebi (Sa Bebijem, sigurna je to vožnja!)
Ro97 - Bebi (pa lud je ako ne izabere Bebija xD)

Tri poena? Marko se ne bi složio sa tim. Da li su ovi ljudi na onim drogama iz najava za ovu emisiju? @Bebi
0 poena

451a4c4e4028c789f4acd9f00f6670b5.gif

Koji osoba sa foruma je po vašem mišljenju najdosadnija?

Marko - Konstruktor
*Pokahontas - Niko (neprikosnoveno, doduše lista je poduža, ponekad računajući i sebe lol)
Stefix - Mrm (iz poznatih razloga)
Ro97 - Konstruktor (ima tu više izbora, ali možda se sjeti Konstruktora, koji stvarno zna smarat za medalju)

Zamalo dva poena. Ali ipak ne. Pokahontasu niko sa foruma nije dosadan. Ustvari pa imamo i @Niko čiji glas znamo ko neće dobiti.
0 poena

fe69ac8e383a5d6249c4986194fdaf9e.gif

Sa kojom osobom sa foruma bi zamenili identitet na forumu i bili on/ona dok god forum postoji?

Marko – Bebi
Pokahontas - Bebi
*Stefix - Ivana <3
Ro97 - Bebi (Možda izabere njega jer su bliski xD)

Još jedna propuštena šansa za sva tri poena. Da li je Ivana bila jabuka razdora i ko će dobiti glas od @Bebi ?

1197437_f9dfc.gif

Koja od osoba sa foruma po vašem mišljenju ima želju za seksom sa vama ?

Marko – Bebi
Pokahontas - liberta
Stefix - Josipa (varnice su bile)
*Ro97 - Etica (Hahahah, poludit ću. Pa ja stvarno ne znam kakve koristi od mene za 90% forumadije ovdje, kad ne igram za isti tim. Tako da sumnjam da itko razmišlja o meni na taj način. Što se tiče (aktivnih) forumašica, mislim da nitko nije ni približno mojih godina, odnosno ja njihovih godina, tako da je ovaj moj odgovor više neka nada, jer u slučaju da obavim dobar posao, etica bi mi možda poslije skuhala neku finu supu, malo bi nešto zamezili, možda bi pao neki njen specijalitet, pa malo neke palačinkice za desert i svima super xD)

Koga još zanima kako bi izgledalo ovo "krčkanje" ? @etica
0 poena

sexy-time-cooking-kitchen-6p51ufxkp0vwbt2b.gif

Back