Najveći broj osoba sa kojom sam imao seks u isto vreme je :
a)1
b)2
c)3 i više
Marko - a)1
*Pokahontas - a) 1 (čovek tradicionalnih verovanja haha)
Stefix - a)1
Ro97 - a) 1 (Pa neka pretpostavka, nema Poky vremena za eksperimentiranje, zauzet je to čovjek)
To što su dramatično dosadni im je donelo po prvi put večeras maksimalan broj poena. WOW.
3 poena
Marko - b)zadnjica
Pokahontas - b) zadnjica
Stefix - b)zadnjica *Ro97 - c)oči (Jedino se u nečije oči mogu zaljubit, nisu loše bogumi ni ove druge dvije opcije, ali one nemaju dušu)
A šta ako je pitanje bilo šta od tri bi voleo da imam bolje nego što imam? Da li još neko broji koji put večeras su od tri poena došli do 0 ? I ovaj put nije kriv @Bebi .
0 poena
Marko – a)da
*Pokahontas a) da /trava nije droga, ali probao sam i par drugih/
Stefix - a)da
Ro97 a)da (APSOLUTNO! Pa ne znam kako drugačije uspijeva ispratit sva moguća NF, organizirat slušanje pjesama, i ispisat sve one silne statistike i tablice, ako ne uz pomoć narkotika xD)
Još jednom maksimalan broj poena. Bolje im idu pitanja sa ponuđenim odgovorima. Vratimo se u drugi razred osnovne škole.
3 poena
Da li ste ikada pomirisali svoj donji veš da bi proverili da li je čist?
a)da
b)ne
Marko a)da
Pokahontas a) da (svi su to uradili bar jednom, ko kaže da nije laže)
*Stefix - a)da
Ro97 - a)da (Pa vjerujem da je barem jednom u životu to napravio)
Prljave gaće su im donele tri poena. Kako romantično.
3 poena
Da li ste ikada raširili trač o nekom sa foruma i posle se pravili da niste?
a)da
b)ne
Marko b)ne
Pokahontas a) da (dugo je na forumu pa kontam da valjda jeste nekad) Stefix - b)ne
*Ro97 - b)ne Ovo znači dal je od mene krenuo trač? Zbilja se ne sjećam da je to bio slučaj, obično neki trač dođe do mene pa onda komentiramo ponašanja i djela forumaša, mada to je više bilo prisutno na starom forumu, valjda jer smo tad još bili balavi, sad smo malo omatorili pa su se ti tračevi malo smanjili imam osjećaj xD
Ne mora to ništa da znači..
Btw, ne znam da li treba da budem počastvovana što bi se neko menjao samnom za identitet.. Šteta jedino što su se ostala trojica složila, ali oko potpuno druge osobe.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.