Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

I meni je tu bila nedoumica. Stavio si da ti imas najburniji pa sam mislio da je to odgovor

Pa i ja sam misio na Stoleta, misio sam da ne mogu sebe da navedem, sebe sam naveo samo kao primer da mislim da imam najburnijiod nas 4. Ali ok, nisam naveo konkretnu osobu, vec sebe i Stoleta ;)

Pa mogao bi da ti prizna odgovor. :D

Pa i ja sam misio na Stoleta, misio sam da ne mogu sebe da navedem, sebe sam naveo samo kao primer da mislim da imam najburnijiod nas 4. Ali ok, nisam naveo konkretnu osobu, vec sebe i Stoleta ;)

Onda Leo nije dobro razumeo odgovor, to je 1 poen ili bi trebalo.

Misio sam na Stoleta, jer sam misio da ne mogu sebe da navedem :D ali oki, trebao sam mozda malo drugacije to da napisem ;) djavo odlucuje svakako :devilish:

Naravno da možeš sebe navest kao odgovor ako je pitanje postavljeno drugome 😀

Koji takmičar od preostala tri za ovim stolom po vama ima najmanje šanse da pobedi na ovoj večeri?

liberta - Liberta - jer prvi put igram, haha.
Destry94 – Micky - Pa to sam ja. Bar mislim da je tako. Ali mislim da Stole neće staviti mene već Mikija.
Micky – liberta - Po meni liberta, mozda iz razloga sto mu je ovo nova igrica, kada sam prvi put ucestvovao na ovome ni sam nisam kapirao o cemu se radi ali sam igrao
*Stole – Destry94 - Pa recimo da Destry deluje najmirnije od njih trojice, pa samim tim možda ima najmanje šanse. Ali znate kako se kaže, ispod mire...

mr-bean-hey-loser-wave-okx8krj1t9hji7l8.gif

Staviće tebe Destry.
0 poena​

Koju osobu sa foruma bi najviše voleli da „gricnete“ u erotskom smislu ?

*liberta – Micky - Od onih forumaša čije sam slike video (Micky) seksualno i fizički moj tip, šteta što je zauzet, ali rado bih ga gricnuo.
Destry94 – dodo - Iskreno baš nikoga. A koga bi Liberta stavio? Ajde da kažem da je napisao Dodo.
Micky – Micky - Haha ja stvarno nemam pojma sta liberta voli da gricka, ali ajde neka bude da bi gricnuo mene
Stole – Micky - Pa ovo je lako, izgrickao je Libi Mikija dok smo čekali večeru. :D

1706983108815.jpeg

Da li se bude?
2 poena​

Koju osobu sa foruma bi najviše voleli da „gricnete“ u erotskom smislu ?

*liberta – Micky - Od onih forumaša čije sam slike video (Micky) seksualno i fizički moj tip, šteta što je zauzet, ali rado bih ga gricnuo.
Destry94 – dodo - Iskreno baš nikoga. A koga bi Liberta stavio? Ajde da kažem da je napisao Dodo.
Micky – liberta - Haha ja stvarno nemam pojma sta liberta voli da gricka, ali ajde neka bude da bi gricnuo mene
Stole – Micky - Pa ovo je lako, izgrickao je Libi Mikija dok smo čekali večeru. :D

View attachment 16740

Da li se bude?
1 poen​

2 poena a ne 1.

Koja osoba sa foruma vas najmanje voli?

liberta - Petar - Čini mi se da su spominjali neki konflikt, možda sam pomešao) Ne znam toliko odnose između forumaša.
*Destry94 – Petar - Jako dobro pitanje. Iskreno mislim da je to Petar. Iz više razloga.
Micky – Petar - Ne znam, zaista. Navodim Petra.

Stole – Mrm - Ne znam ko ne može Destrija da voli, realno. Ali sećam se da je imao neku raspravu sa Mrmom, moguće da je njega stavio.

hate-you.gif

Petar im donosi prvi put dva poena.
2 poena​

Back