Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Mene zanima zašto je Destry stavio Dodo? Čovek hodajuća misterija, niko ne zna ko je

Išao sam na logiku neku baš zbog toga što je misterija. Nisam tolko ciljao fizički, i da sam zapravo malo promislio stavio bih vrv Miki. Ali sam išao na neku logiku da bi vrv hteo da budeš s nekim ko je misteriozan i da bi te to privuklo.

Sa kojom osobom sa foruma bi isprobali “pozu 69”?

liberta – Bebi – Sa Bebijem
Destry94 - Opet ne bih probao ovu pozu s nekim sa foruma. Što se Mikija tiče ako je dozvoljen odgovor - ni sa kim, verujem da bi to odgovorio.
*Micky – Stefix - Ufff, pa sa mnogo njih ja bih isprobao, 69, 96, 696, 969… Ali ajde neka bude Stefix.
Stole – Bebi - Uff, prvi mi na pamet pade Bebi. Možda mi se čak i slika stvorila u glavi, dva markantna, bradata forumaša, pa to bi gorelo.

8cd6.gif

Stefix im odnosi poene.
0 poena​

Koja osoba sa foruma vas najmanje voli?

liberta - Petar - Čini mi se da su spominjali neki konflikt, možda sam pomešao) Ne znam toliko odnose između forumaša.
*Destry94 – Petar - Jako dobro pitanje. Iskreno mislim da je to Petar. Iz više razloga.
Micky – Petar - Ne znam, zaista. Navodim Petra.

Stole – Mrm - Ne znam ko ne može Destrija da voli, realno. Ali sećam se da je imao neku raspravu sa Mrmom, moguće da je njega stavio.

hate-you.gif

Petar im donosi prvi put dva poena.
2 poena​
Ovde mi je pomogao moj mučeni leksikon (koji više niko ne popunjava) neko je od njih dvojice spomenuo konflikt u leksikonu. Hvala zemljo moja na jednom poenu!

Kojoj osobi sa foruma bi posvetili sledeće stihove „ Uz viski topao dabogda propao“?

liberta - Bivšem dečku sa foruma (Ne znam nick)
Destry94 – Mala - Zbog skorašnjih događaja verujem da bi Stole ove stihove posvetio Maloj.
Micky – whisky - Ne znam kome bi Stole to mogao da posveti, ali ovakva rima mi ide najvise uz Whisky
*Stole – Mrm - Profesoru Mrmanoviću, ali uz viski pustio bih i snimke sa koncerta eminentne pevačice da mu još malo otežam.

giphy.gif

Nema njima pomoći.
0 poena​

Išao sam na logiku neku baš zbog toga što je misterija. Nisam tolko ciljao fizički, i da sam zapravo malo promislio stavio bih vrv Miki. Ali sam išao na neku logiku da bi vrv hteo da budeš s nekim ko je misteriozan i da bi te to privuklo.
Pa pali mene misterija da, ali još u kombinaciji sa crnim visokim, bradatim muškarcem. On point! 🔥

Inace, protestvujem, samo sam ja dobio sva pitanja seksualne prirode 😵‍💫
Koji takmičar od preostala tri za ovim stolom po vama ima najburniji seksualni život ?

liberta – Micky - Pa Micky jer je čovek zauzet.
*Destry94 – Stole - Uh, ne poznajem ih baš najbolje ovako privatno ali sam čitao malo temu na forumu vezano za ljubav i seks i čini mi se da je Stole imao najburniji seksualni život. Nekako bih rekao on ili Liberta. Mislim da je ipak Stole.
Micky – Micky - Mislim da ja imam najburniji od nas 4 , a od preostalih 3, mislim da je Stole taj
Stole – Micky - Naš mister foruma, Micky

Najvažnija mi je:
a)karijera
b)ljubavni partner/ka
c)porodica

*liberta - c)porodica - Karijera mi je važna, ali ipak porodica ima malu prednost.
Destry94 - c)porodica - Meni je najvažnija porodica a u nju spada moja žena. Tako da se može reći da su mi b i c jedno. Pošto se važi Libertin odgovor mislim da je i on rekao porodica.
Micky – c)porodica - Iako nam je libertanija vise puta dokazala da voli keks, ipak mislim da mu je porodica najvaznija.
Stole – c)porodica - Libi je duša od čoveka, ali sa druge strane osećam i ambiciju kod njega tako da sve tri opcije imaju šansu. A pošto je vaga, verujem da se i sam premišljao. Ali pretpostaviću da je stavio porodicu.

addams-family-family-picture.gif

Porodica im po prvi put donosi maksimalan broj poena.
3 poena​

Opaa znači Micky voli tvinkare. Bio sam ubeđen da postoje zatrpane iskrice seksualne tenzije između Bebare i Mikija.
Kad ono ne lezi vraže.. Bebijev drug! Intuicija je kod mene večeras zakazala.
zorica-markovic.gif
Izdaja seksualne tenzije, ovo nema ni u televisa presenta!

Back