Stole
Ekspert
Pa misterija je seksiMene zanima zašto je Destry stavio Dodo? Čovek hodajuća misterija, niko ne zna ko je
Pa misterija je seksiMene zanima zašto je Destry stavio Dodo? Čovek hodajuća misterija, niko ne zna ko je
Mene zanima zašto je Destry stavio Dodo? Čovek hodajuća misterija, niko ne zna ko je
Ovde mi je pomogao moj mučeni leksikon (koji više niko ne popunjava) neko je od njih dvojice spomenuo konflikt u leksikonu. Hvala zemljo moja na jednom poenu!
Koja osoba sa foruma vas najmanje voli?
liberta - Petar - Čini mi se da su spominjali neki konflikt, možda sam pomešao) Ne znam toliko odnose između forumaša.
*Destry94 – Petar - Jako dobro pitanje. Iskreno mislim da je to Petar. Iz više razloga.
Micky – Petar - Ne znam, zaista. Navodim Petra.
Stole – Mrm - Ne znam ko ne može Destrija da voli, realno. Ali sećam se da je imao neku raspravu sa Mrmom, moguće da je njega stavio.
![]()
Petar im donosi prvi put dva poena.
2 poena
Sam si rekao da imaš najburniji seksualni život, šta se buniš sadInace, protestvujem, samo sam ja dobio sva pitanja seksualne prirode![]()
Pa pali mene misterija da, ali još u kombinaciji sa crnim visokim, bradatim muškarcem. On point!Išao sam na logiku neku baš zbog toga što je misterija. Nisam tolko ciljao fizički, i da sam zapravo malo promislio stavio bih vrv Miki. Ali sam išao na neku logiku da bi vrv hteo da budeš s nekim ko je misteriozan i da bi te to privuklo.
Koji takmičar od preostala tri za ovim stolom po vama ima najburniji seksualni život ?Inace, protestvujem, samo sam ja dobio sva pitanja seksualne prirode![]()
rekao sam da ti imasSam si rekao da imaš najburniji seksualni život, šta se buniš sad![]()
Paa bilo je tri kandidata xDinteresantno, mislio sam da će biti Lgnj
Opaa znači Micky voli tvinkare. Bio sam ubeđen da postoje zatrpane iskrice seksualne tenzije između Bebare i Mikija.
*Micky – Stefix - Ufff, pa sa mnogo njih ja bih isprobao, 69, 96, 696, 969… Ali ajde neka bude Stefix.
Izdaja seksualne tenzije, ovo nema ni u televisa presenta!Opaa znači Micky voli tvinkare. Bio sam ubeđen da postoje zatrpane iskrice seksualne tenzije između Bebare i Mikija.
Kad ono ne lezi vraže.. Bebijev drug! Intuicija je kod mene večeras zakazala.
![]()