Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Ako bi vaš partner predložio da u “trojku” zovete još jednu osobu sa foruma ko bi to bio?

dezurni_posmatrac – Etica - Za početak verujem da Ivana nikad ne bi pristala na to, pa je moj odgovor da to ne bi bio niko u tom slučaju,ali pošto baš mora da se neko izdvoji, lupiću skroz random npr Etica.
Nije sve tako sivo – Milos-S - Mislim da moderatorka ne zeli da se “druzi“ sa onima koji nisu moderatori, tako da mislim da je rekla Milos-S.
Anhel - Leo Cezar - Ako taj partner već nije Leo Cezar, onda bi on sigurno bio taj treći igrač
*Ivana - Leo Cezar -Neki će možda očekivati da budem kreativnija sa odgovorom, ali moraću da ih razočaram

Ovde sam očekivao maksimalan broj poena.
1 poen

images

Da morate da izbrišete jednu aplikaciju sa telefona koja bi to bila?

a)Instagram
b)Facebook
c)Viber/WhatsApp/Telegram

*dezurni_posmatrac - b) Facebook - Bez razmišljanja, po meni je ta mreža umrla davnih dana, čini mi se da je još samo starije osobe koriste aktivnije, ostali eto iz navike čisto radi reda je imaju i zbog Messengera ( šteta što tik tok nije u ponudi, to bih odgovorio).
Nije sve tako sivo – b)Facebook - Mislim da bi dezurni izbrisao FB, omladina vise koristi instagram, a Viber/WhatsApp su ipak dosta korisni.
Anhel – b)Facebook - Verovatno ga više i ne koristi
Ivana - a)Instagram

Ponovo ništa od maksimalnog broja poena.
2 poena

01-28-52-812_512.gif

Šta bi uradili kada bi vas bračni partner prevario

a) ostavili ga/je
b)oprostili mu/joj
c)uzvratili istom merom

dezurni_posmatrac - b) oprostili mu/joj - Deluje mi da bi makar jednom prešao preko toga (oprostio, ali ne i zaboravio) tj dao bi drugu šansu, treću već možda ne
Kod mene bi osoba dobila šut kartu pa neka vara svoj lik u ogledalu...
*Nije sve tako sivo – c)uzvratili istom merom - Iskreno sumnjam da ce se ovo ikada desiti, ali da zamislim da je tako. U tom slucaju bi uzvratio istom merom.
Anhel - a) ostavili ga/je - Zavisi kakva prevara, ali neka bude pod a
Ivana - b)oprostili mu/joj

Ovo je i mene iznenadilo.
0 poena

giphy.gif

Najviše volim da spavam na :

a)stomaku
b)leđima
c)boku

dezurni_posmatrac - c) boku -Mislim da 90% ljudi najviše voli na boku, na stomaku ni deluje nemoguće da bih izdržao, a na leđima mislim da bih se ukočio, bok je najbolja opcija kapiram svima pa i Anhelu (nadam se da na isto spavanje mislimo .
Nije sve tako sivo – c)boku - Anhel spava na boku recimo.
*Anhel - c)boku - Počnem na leđima, ali uglavnom završim na boku
Ivana - b)leđima

Tako blizu a tako daleko.
2 poena

sleep-with-you-couple.gif

Najviše se bojim

a)mraka
b)visine
c)neuspeha

dezurni_posmatrac - c) neuspeha - I to ne nekog trenutnog prolaznog nebitnog, već životnog, mislim da bi svako kada ostari voleo da bude zadovoljan postignutim u svom životu i "uspešan" (šta god uspeh za nekoga predstavljao: porodica, karijera, lične neke stvari koje je voleo itd), tako da mislim da i Ivana tako razmišlja, jer preostala dva navedena straha mogu da se nekako nekad prevaziđu, ali za ovaj bi bilo kasno tada, pa svi negde u podsvesti imamo to možda, priznali to sebi ili ne...
Nije sve tako sivo – b)visine - Recimo da se Ivana boji visine.
Anhel - c)neuspeha - Možda i visine, ali verovatno je veći strah od neuspeha
*Ivana - b)visine

Ivana se inače ničega ne boji.
1 poen

tenor-3-2.gif

Da li ste ikada bili učesnik orgija?

a)da
b)ne

*dezurni_posmatrac – b)ne - Nisam nikada bio, niti bih ikada bio u orgijama ili grupnim varijantama, što ne znači da nisam slobodan i otvoren za raznorazne ideje uvek nove da isprobam, ali što se tiče većeg broja partnera, to ne... 1 je dovoljno .
Nije sve tako sivo – b)ne - Predpostavljam da je posmatrac samo posmatrac i da nije ucestvovao.
Anhel - b)ne - Ne verujem, on je samo posmatrač
Ivana – b)ne -Ne izgleda mi kao takva osoba, ali šta znam

Konačno.Da li je kasno?
3 poena

sexy-hot-dog.gif

Da li ste ikada imali paranormalno iskustvo?

a)da
b)ne

dezurni_posmatrac – b)ne - Ne bih rekao, mada nisam ni ja nikada...
*Nije sve tako sivo – b)ne - Ne, nisam.
Anhel - a) da - Možda i jeste, sad zavisi šta se smatra pod tim
Ivana – b)ne

Opet se vraćaju na staro.
2 poena

3f288479f6395a118515148ebd85a06e.gif

Back