Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Da smo dobili 3, bilo bi izjednačeno sa njima tj 24
Ovako imamo 23 😭

(Možda nisam lepo sabrao, ne treba mi verovati skroz ahaha)

Videla sam i ja, 23 imamo.. Šteta, mada nije loše, iskreno sam mislila da će biti i lošije.:D A jbg, za ovo Anhelovo pitanje o životu posle smrti sam na prvu loptu išla istom logikom kao Sivi, nemam pojma šta mi bi da promenim.

OPATICA

dezurni_posmatrac – sparkle - Bukvalno niko mi ne pada na pamet na prvu loptu da bih ga povezao sa ovim, ali eto npr lupiću, Sparkle, skroz random+
Nije sve tako sivo – Josipa - Josipa mi prva pada napamet.
Anhel - eegorizam - Opatica iz pakla
Ivana - Mala - Iskreno, niko sa foruma mi ne odgovara ovoj asocijaciji, ali ona mi iz nekog razloga pala na pamet.

Kako biste opisali sebe u tri reči?

dezurni_posmatrac - Pesma slobodna to sa ja, krindz... tri reči: odgovoran, pravedan, fleksibilan... nalupao sam se, ovo je teško o sebi reći, to mora neko drugi objektivno sa strane!
Nije sve tako sivo - Tvrdoglav, inteligentan i uporan.
Anhel - Emotivan, tolerantan (nekad i previše) i možda neshvaćen
Ivana - Mirna, spremna na šalu i ponekad suviše spora (više od tri, ali..)

Da si neko drugi, ko bi bio?

dezurni_posmatrac - Neko uspešan, bogat, ko može da ima sve što poželi, ali i cenjen, poštovan itd npr Novak Đoković . (ako bi smo pričali o poznatim ličnostima)
Nije sve tako sivo - Nisam nikada mislio o tome i nemam neku posebnu zelju da budem neko drugi, ali eto samo za ovaj momenat reci cu da bi voleo da sam Breskvica, pa da lepo odem na ESC u inat hejterima.
Anhel - Jovana Jeremić - Bez komentara
Ivana - Iskreno, na forumu ima dosta zanimljivih i pozitivno ludih osoba (zeleni, Bebi..). Eto, možda bih se menjala sa nekim od njih..

Koji bi film odabrali ako bi trebao da opiše vas i vaš život?

dezurni_posmatrac - Ni jedan me ne opisuje dovoljno dobro jer generalno više volim serije od filmova... ali spojio bih u njega svoje omiljene žanrove: misterija, triler, drama, naučna fantastika... npr, i nadam se da publika ne bi zaspala posle pola sata(ako mora odgovor, neka bude tipa ono što bih ja voleo da jeste (jer nema neki da me opisuje) iako je nerealno, tipa Hari Poter, mislim da je svako kao mali maštao kako bi bilo da je dobio pismo)
Nije sve tako sivo - Nebeska udica, uvek me seti nekako na 99 i kad sam ko mali isao u bunker. Doduse nisam bas imao pojma sta se tacno dogadja, ali se secam straha da kad izadjem napolje da ce nam zgrada biti srusena. I te sirene su mi bas ostale u pamcenju.
Anhel - Anđeo sa dva lika / Gde me nađe, stvarno nikad nisam razmišljao o tome. Neka bude ovaj samo zbog naslova
Ivana - Bilo koji a da je većini dosadan za gledanje.

OPATICA

dezurni_posmatrac – sparkle - Bukvalno niko mi ne pada na pamet na prvu loptu da bih ga povezao sa ovim, ali eto npr lupiću, Sparkle, skroz random+
Nije sve tako sivo – Josipa - Josipa mi prva pada napamet.
Anhel - eegorizam - Opatica iz pakla
Ivana - Mala - Iskreno, niko sa foruma mi ne odgovara ovoj asocijaciji, ali ona mi iz nekog razloga pala na pamet.
Ja sam obrnuo značenje i zato pogrešnu osobu naveo, sorry 😢😅😅

Šta je najodvratnija stvar koju ste ikada jeli?

dezurni_posmatrac - Nikada nisam jeo neke varijante gde se mešaju neke totalno suprotne nespojive stvari, tako da nemam mnogo izbora osim onoga što ne volim generalno da jedem jer mi se gadi tipa boranija ali neka odgovor bude Dinja, jer sam hteo da se ispovraćam jednom kad sam probao od gadosti, bukvalno mi je muka kad samo njen miris osetim
Nije sve tako sivo - Rekao bih da su to bili skembici, tj. nekakve svinjske iznutrice ili sta vec. Svasta mogu da jedem, ali ovo mi se bas nije dopalo.
Anhel - Izbegavam da jedem gadne stvari i one koje mi se ne sviđaju, trenutno ne mogu ničega da se setim, neka bude grejpfrut, ne mogu ga...
Ivana - Uh, ne sećam se stvarno..Uglavnom izbegavam hranu za koju samu po sebi procenim da mi se ne bi dopala bez i da probam.

Kako je izgledao najčudniji san koji ste imali?

dezurni_posmatrac - Retko sanjam tj retko se sećam da sam uopšte i sanjao, nekada bude neki san gde je neka zmija od koje se uplašim (jer se inače njih plašim i gadim) ali ne uvek u obliku zmije... a npr sanjao sam da sam učestvovao u Igrama Gladi i provukao se nekako do kraja
Nije sve tako sivo - Cesto sam imao kao neke crno bele snove da sam u nekoj proslosti, kao neki stari film onako i uglavnom je bila neka bitka, rat nesto. Uglavnom bi se probudio u trenutku kada ginem i obicno je neki ostar predmet upitanju, kao da me neko bode. Bukvalno samo otskocim u krevetu i probudim se..
Anhel - Baš ne pamtim snove u poslednje vreme i to već dugo ili prosto ne sanjam, ne znam, ali verovatno nešto što se zapravo i dogodilo
Ivana - Pre bih mogla da kažem da imam problema da zaspim, tako da retko sanjam, a i kad mi se tako nešto desi, ne zapamtim ga.

Ja sam par put sanjao da idem rodit. Lijepo me uvoze u rađaonu, prikljuce na aprate, noge rasire na ono na sto idu noge i pukne me paranoja od trudova pa se probudim
Slicno bi i ja odgovorio, sanjao sam jednom da sam trudan neki 7-8 mesec i ceo san sam razmisljao na koji nacin cu se poroditi.

Back