Sivi neću da ti rušim sneška ali, šta ako je Mala muško?Mala, te lude se dobro ”jebu”.
Drago mi je da znam da disab luda, da još neko ima takav dojam o njemu, a to da je naduvan 24/7 mu je dodatan plus kod mene@Stefix[/USER] ne znam zašto ali meni Zeleni isto tako izgleda + bih dodao naduvan 24/7.
e jbg xD@Pokahontas pesma "Metar odavde" tako nije ja![]()
V U ovom delu emisije treba da kažete na koju osobu sa foruma vas asociraju sledeći pojmovi.
SEKSUALNA FANTAZIJA
liberta - Micky
U šoku si ostao, priznaj.. ŠOKANTNO, NIKAD VIĐENO, NIKAD NAPISANO!Mmmm libertad![]()
Haha, ma kakvi 69 se ne razdvajaLeo čeka da se ti i Micky smuvate pa da vam ja rasturim brak, onda nastavljamo.
Veoma sam iznenadjenU šoku si ostao, priznaj.. ŠOKANTNO, NIKAD VIĐENO, NIKAD NAPISANO!
Djavolja posla, sta da ti kazem.Znači bilo je nešto, a tek treba da bude još![]()
Vi što ste me stavili na sam vrh: dobrodošli na listu block
Glupa komparacija, retko kada pričam o sebi ali možda sam jedna od najtransparentnijih osoba ovde. Mene je moj jezik i iskrenost koštala mnogo više u životu, i sad kao mi u košu smo foleri, važiVi što ste me stavili na sam vrh: dobrodošli na listu block
A Libiju koji me i lično poznaje šaljem jedno veliko srce i 12 poena na sledećem FSC-u![]()
To je bila skroz šala. Da sam mogao da vas ne rangiram ne bih rangirao jer vas ne poznajem najbolje a i ovako na forumu ne procenjujem da ste foliranti ni jedan ni drugi. Uopšte to ne mislimGlupa komparacija, retko kada pričam o sebi ali možda sam jedna od najtransparentnijih osoba ovde. Mene je moj jezik i iskrenost koštala mnogo više u životu, i sad kao mi u košu smo foleri, važiOvo je igrica, ne ljutim se nego mi zaključak nema smisla. Ja sam foliranje u mom odgovoru parafrazirao, ali foliranje zbog druženja sa nekim mi je ono, bezveze skroz, nije argument, moglo se bilo šta drugo navesti.
A ja za tebe rekao da bi mi prvi pomogao i da mi deluješ dobrodušno. Ccc, loša procena značiTo je bila skroz šala. Da sam mogao da vas ne rangiram ne bih rangirao jer vas ne poznajem najbolje a i ovako na forumu ne procenjujem da ste foliranti ni jedan ni drugi. Uopšte to ne mislimViše sam se šalio zbog survivora i tako toga. Ovako generalno nemam to mišljenje. Kao što rekoh ne odajete crtu foliranja. Ni za koga na večeri ne bih rekao da je folirant.