Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Jedan forumaš me je nasmejao. Voleo bih da glasam za njega ako sad glasa publika. 😭

Leo čeka da se ti i Micky smuvate pa da vam ja rasturim brak, onda nastavljamo.

1 - najveći folirant
10 - najmanji folirant

ime ispod kolone = onaj koji je rangirao
ime na levom kraju svakog reda = onaj koji je rangiran od strane forumaša u toj kolone

Vi što ste me stavili na sam vrh: dobrodošli na listu block
A Libiju koji me i lično poznaje šaljem jedno veliko srce i 12 poena na sledećem FSC-u 💅
Glupa komparacija, retko kada pričam o sebi ali možda sam jedna od najtransparentnijih osoba ovde. Mene je moj jezik i iskrenost koštala mnogo više u životu, i sad kao mi u košu smo foleri, važi 🤣 Ovo je igrica, ne ljutim se nego mi zaključak nema smisla. Ja sam foliranje u mom odgovoru parafrazirao, ali foliranje zbog druženja sa nekim mi je ono, bezveze skroz, nije argument, moglo se bilo šta drugo navesti. I dalje ne kontam ko je napisao to, no dobro xD

Glupa komparacija, retko kada pričam o sebi ali možda sam jedna od najtransparentnijih osoba ovde. Mene je moj jezik i iskrenost koštala mnogo više u životu, i sad kao mi u košu smo foleri, važi 🤣 Ovo je igrica, ne ljutim se nego mi zaključak nema smisla. Ja sam foliranje u mom odgovoru parafrazirao, ali foliranje zbog druženja sa nekim mi je ono, bezveze skroz, nije argument, moglo se bilo šta drugo navesti.
To je bila skroz šala. Da sam mogao da vas ne rangiram ne bih rangirao jer vas ne poznajem najbolje a i ovako na forumu ne procenjujem da ste foliranti ni jedan ni drugi. Uopšte to ne mislim :D Više sam se šalio zbog survivora i tako toga. Ovako generalno nemam to mišljenje. Kao što rekoh ne odajete crtu foliranja. Ni za koga na večeri ne bih rekao da je folirant.

To je bila skroz šala. Da sam mogao da vas ne rangiram ne bih rangirao jer vas ne poznajem najbolje a i ovako na forumu ne procenjujem da ste foliranti ni jedan ni drugi. Uopšte to ne mislim :D Više sam se šalio zbog survivora i tako toga. Ovako generalno nemam to mišljenje. Kao što rekoh ne odajete crtu foliranja. Ni za koga na večeri ne bih rekao da je folirant.
A ja za tebe rekao da bi mi prvi pomogao i da mi deluješ dobrodušno. Ccc, loša procena znači 🤣 Šalim se. Razumem al bar da se naveo neki postupak ili tako nešto, ovako mi to nema smisla. Nisi ni morao da objašnjavaš. Stole je izgleda pošteno naljutio ljude u tom Survivoru kad malo malo to spominjete.

Back