Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Bebi - Marko

Micky - 8:2 ovde glasam za Bebija. Bebi je zaista jedan jako fin i pozitivan mladic, svi primecujemo koliko Bebi fali na forumu kada ne pise malo duze, pun je nekih sala i mislim da nema osobe na ovom forumu koju nije nasmejao. Sa druge strane Marko mi je takodje drag, iako sa njim nemam nekog preteranog kontakta, bila je i jedna situacija u kojoj sam se osetio kriv zbog nekih stvari pa sam pokusao to Marku i da objasnim, sto je on i razumeo i hvala na tome. Sve u svemu jak par, ali meni je Bebi ipak puno blizi. Zao mi je sto se Bebi povukao sa finalne vecere, jer znam da bi bilo puno smeha.

Dežurni - Bebi 8 - 2 Marko (Marka slabo poznajem ali nemam ništa loše o njemu, a Bebi je svakako pregotivan lik na forumu i opravdano ga svi vole)

zeleni - 10:0 (vise volim prevrtanje shizoidnim okicama nego gruntovcane)

Ro97 - Bebi 7-3 MarkoPrvi jedan od najluđih forumaša, drugi jedan od najnormalnijih forumaša, oboje jako dobri forumaši svako na svoj način, poznanstvo je presudilo za prvu malo veću razliku, što je ironično jer je Marko iz HR, a još se nismo upoznali, ali to ćemo kad bude ESC ZAGREB 2025. )

Stefix- 9-1 za Bebija

Pokahontas - 7-3

Destry94 - Obojicu jako volim ali Bebija znam lično i mnogo duže pa onda prednost ide njemu.
6-4​

Doctor Who - Replay

Micky - 8:2 u korist doktorka. Slicna situacija kao i kod predhodnog para. Replay-a prakticno ne poznajem uopste, osim sto pamtim da cesto umem lepo da nagradim njegove pesme na FSC-u. Doktorko mi je jedan od najdrazih forumasa i jedan od onih koje bih zasita zeleo da upoznam

Dežurni - Doctor Who 9 - 1 Replay (iskreno jedva da se setim da postoji Replay, Ko je ta žena?, Doktor ovog puta dobija 9 ali da je sa nekim drugim u paru možda bi bilo manje poena verovatno, jer se takođe ne poznajemo dovoljno da bih stekao jači utisak, ali okej je)

zeleni - 6:4, nepoznata su mi obojica, ali volim belo tj momke u belom

Ro97 - Doctor Who 8-2 Replay(Pa DrKo je puno aktivniji, ne znam zašto se Replay tako rijetko oglašava, dugo je tu, a praktički ništa ne znam o njemu ni o nekim njegovim stavovima...ma ispade Replay najpametniji ovdje, bravo!)

Stefix - 8-2 za Doctor Whoa. Ne znam zašto, ali mi je simpatičniji...

Pokahontas – 8-2 - Replay ne sećam se da je skoro išta pisao

Destry94 - Replaya baš ne poznajem dok Drka poznajem dugo. Drko je ekstra lik i drug i dobričina koja je spremna uvek da vam izađe u susret. Verujem da je i Replay super ali ga zaista ne poznajem. 8-2​

Leo guta moje odgovore :D

Verujem da je i Replay super ali ga zaista ne poznajem.

8-2

IV U ovom delu emisije treba da rangirate forumaše na večeri ( UKLJUČUJUĆI I VAS) po tome ko ima najviše šanse da pobedi u finalu (pozicija 1 najviše, pozicija 8 najmanje).

Micky
Dežurni
zeleni
Ro97
Stefix
Pokahontas
Stole
Destry94

Micky - Joj sto ne volim ova pitanja gde treba sebe da rangiram u odnosu sa ostalim igracima . Mislim da svi mi racunamo da bismo mogli da pobedimo, cim smo tu i igramo se, pa cu pokusati da budem sto objektivniji u ovom rangiranju, gledajuci pomalo i ocima publike.

Dežurni - Zeleni ima možda najveće šanse jer će sigurno imati i najbolje provale, ja najmanje jer ovu matoru niko ne voli ahahah (nisam zanimljiv u odnosu na neke zapravo)

zeleni - /

Ro97 - /

Stefix - /

Pokahontas - /

Destry94 - Dežurni je pobednik Đavolje večere ja ne zmam ni zašto pišem ove odgovore kad se pobednik zna! This is not a prediction it's a spoiler.​

Back