es Španija 2024: Nebulossa - Zorra

Real Housewives Invite GIF

Ljudi koji nisu fanovi Nebuloze neka napuste njenu temu! 😌

U krivoj se crkvi moliš, ovo je bila samo šala na račun godinica, a pjesma mi je i više nego korektna. 🤳

Ne znam šta da mislim o ovome. U trenutnoj konkurenciji se izdvaja aliiii.... Sviđa mi se muzika, ideja sa muškim gologuzanima je dobra (čisto da se skrene pažnja), problem mi je pevački deo. Nekako mi je sve to nespojiva kombinacija, kao da pokojni Tozovac peva neku Nikolijinu pesmu. Ne znam.

Mislim da Karleuša čupa kosu i ne veruje sama sebi da se do sada nije setila ovakvih plesača na svojim "epskim" nastupima

Mmm, vožnjica je ova pjesma moram priznati, iako sam sa dozom skeptičnosti kliknuo na video imajući u vidu pljuvačinu na konto iste po mrežama...
Ova žena zna znanje i zrači nekom čudnog energijom ali na pozitivan način, pokazala je kako se vlada scenom i drži pažnja a i odavno nismo imali ''mature'' bop na Evroviziji tako da mi ne smeta, plesači i scenografija preoriginalni... 🫦

Prognozirati neki rezultat još je prerano ali bih rekao da bi ovo moglo neloše proći prvenstveno kad je riječ o publici jer će se izdvojiti od svega ostalog, za žiri baš i nisam siguran da li će je mirisati tako da sve u svemu vjerovatno ponovo neka srednja žalost za Špance kao lani.

Back