Vrlo ubedljiv live nastup, mora priznati. Za sada cenim 3. mesto u finalu ali obzirom da se situacija menja iz minuta u minut, nije iskljuceno i da se umesa u borbu za vrh.
Čestitke Nemu, slična situacija kao prošle godine (pesma mi je u top 2, a nastup inovativan i spektakularan). Nije baš bilo potrebe za toliku razliku, kao što nije bilo potrebe ni prošle godine.
Mora se čestitati. Pesma nije po mojoj meri, isprva mi je bila vrlo haotična, ali nastupom i vokalnim profesionalizmom se zaista istakao i probio u prvi plan.
Pa ukupna razlika između Nema i Lazanje je 44 poena tako da to nije neka velika razlika.. Nemo je svakako po žiriju i njihovim kriterijumima zasluženo prvi, pevački ali i zanimljiviji nastup za razliku od Francuske... Hrvatska svakako nije bila pesma za žiri tako da nismo mogli da očekujemo da će razbiti sa bodovima od strane njih...
Čestitke za performans, profi odrađeno i zaista je vokalno sjajan.
Meni je pesma i dalje gde je bila na početku, mix svega a ucelo slabo i ne mogu da je doživim kao pobedničku, a tome verovatno dosta kumuje i što mi je lični favorit i pobednik tvt ostao na drugom mestu.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.