se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

6384d12e30473_thumbnail.jpg

Želim majicu u sredini i pantalone skroz desno!!

Zamislite stave Lorin da nastupa u pf tacno ispred Kaarije i onda nakon njegovog nastupa svi u fazonu Loreen who? :ROFLMAO:

Nema šanse. Ali neko 2-7. mesto je vrlo moguće.
Meni je logičnije i žiri i televoting da podrže pre Loreen nego Finsku realno, da se ne lažemo ovde ima vokala na izvoz za razliku od Finske..

Meni je logičnije i žiri i televoting da podrže pre Loreen nego Finsku realno, da se ne lažemo ovde ima vokala na izvoz za razliku od Finske..
Ne glasaju svi za vokal, tj. većini tvtera ne mora biti presudna stavka, a naročito kada pesme dolaze sa bombastičnim nastupima.

Finska ima baš ozbiljnu, savremenu i kvalitetnu pesmu, na stranu to što je pesma kako bi Englezi rekli acquired taste. Prilično sam siguran da će žiri da podrži Finsku i stvarno ne vidim scenario u kojem će da ih patosiraju 🤷🏼

Mislim da će razlika u glasovima publike između Lorin i Karije biti veća od razlike u glasovima od žirija.

Ne glasaju svi za vokal, tj. većini tvtera ne mora biti presudna stavka, a naročito kada pesme dolaze sa bombastičnim nastupima.

Ne znam meni ipak Loreen deluje da može bolje sveukupno od Finske, ali polako..

Ne znam da li se spominjalo, nastup je prekinuo klimatski aktivista...

marieeeette... a volim je... zaista odavno je trebala na esc. i nekako mi je jasnija numera, iako loreen sa svim nejasnocama ima zaista neverovatno dobar nastup.

Ovo je najiskrenije jedini pobednički paket koji imamo do sad (Računam kao da je već pobedila MF). Finska je top, meni će sigurno ostati u top 3 do kraja, ali ne verujem baš da će pobediti, i da osvoji televote nešto sumnjam u dovoljnu podršku žirija. Loreen će imati oba.

Back