se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Sve ovogodišnje pesme

• Like
Reactions: Mrm
FINAL:

1. Panetoz - "On My Way" 10/10
2. Marcus & Martinus - "Air" 10/10
3. Jon Henrik Fjällgren, Arc north feat. Adam Woods – "Where are you" 10/10
4. Maria Sur - "Never Give Up 9/10
5. Smash Into Pieces -" Six Feet under" 9/10
6. Loreen - "Tattoo" 7/10
7. Paul Rey - " Royals" 4/10
8. Tone Sekelius – "Rhythm of My show" 3/10

SEMIFINAL:

1. Tennessee Tears - "Now I Know" 10+/10 ❤️❤️❤️❤️❤️
2. Nordman - "Släpp alla sorger" 9/10
3. Melanie Wehbe - "For the Show" 7/10
4. Theoz - "Mer av dig" 6/10
5. Kiana - “Where Did You Go” 4/10
6. Elov and Beny – "Raggen GÅR" 4/10
7. Mariette - "One day" 3/10
8. Victor Crone – "Diamonds" 3/10

Moj top 5 od svih učesnika koji imaju šansu:
1 Loreen
2 JHF
3 Braća
4 SIP
5 Melanie

Odličan je kod Loreen zadnji dio, ono prije malo smori. Ali sve u svemu je super. Dajte gospođi jedan top 3 na ESCu!

Samo se tri puta dogodilo da se nastup na Melodifestivalenu ponovi – 1999. Arvingarna, 2019. Renaida i 2023. Loreen. Prva dva puta bila su iz tehničkih razloga.

Lorin je opet imala odličan i moćan nastup, ali ovaj put mi je pesma totalno nejasna i na momente bezvezna

Napokon sam preslušao njihove pesme i utisak je da su opet napravili super šou u svakoj emisiji i da imaju vrhunsku produkciju koja od prosečnih pesmuljaka pravi mega hitove. Što se mene tiče Marijet je ovde najbolja, zaslužila je da pobedi na Melou odavno. Za Lorin sam već napisao da je napravila super šou, pesma osrednja. Jon mi je totalno razočaranje, njegov najslabiji nastup
do sada, zna li on otpevati ikad išta osim jolaloooo jolaleeeee

Ali ljudi koji svake godine kukaju kako Švedska šalje generic i bejsik pesme kao da Evrovizija nije takmičenje najbejsik i najgeneric muzike, ne mogu zaista ☠️☠️☠️

Tattoo nije nikakvo remek-delo, istina, ali i kao takva mi se lično veoma dopada, jer prosto osećam pesmu i verujem u svaku reč koju otpeva jer se žena potpuno ogoli u muzici koju pravi, umetnica je i autentična. Ako ode na Evroviziju, imaće sigurno najbolji nastup ove godine i dobar nastup apsolutno uzdigne svaku pesmu.

Većina pobednika u poslednjih 10 godina je imala vrlo prosečne pesme, ali upečatljiv i pamtljiv nastup. Ne tvrdim da će Lorin da pobedi, jer sam prilično siguran da neće, ali me je nejasna i neopravdana ovolika količina negativnih komentara. Da je ovu pesmu poslala neka druga država ili neki drugi izvođač, svi bi rejvovali o tome kakav je spektakl 🙄

Ja mislim da će bolje proći kod žirija nego kod publike (i na MF i na ESC) i da će da na ESC bude top 5/3 ali nisam siguran baš za pobjedu još uvijek. Sa Euphoria se odmah znalo da nema ko šta da traži protiv nje, sad možda bude imala nekoliko konkurenata za tron

Loreen 😱😍😍😍
Generično ali jako moćno. Definitivno smatram da ona treba da ide iako nisam čuo ostale pesme.

Ne mogu prestati da slusam Loreen. Svaka cast na svemu.

Kad pogledam finaliste MF ipak povlačim reč da je slaba godina. Skoro pa svaka DTF pesma mi se baš sviđa.

Loreen očigledan pobednik kao Kaarija što je bio u Finskoj

• Wow
Reactions: Mrm
Back