se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Pesma je stvarno odlicna, ali slazem se da nije neko nevidjeno remek delo. Medjutim, u kombinaciji sa nastupom stvarno je fantazija i ima veliki potencijal da osvoji Evroviziju. A ona peva bogovski, mnogo mi se svidja ono njeno krcanje (ne znam kako bih ga opisao).
Bukvalno. Pjesma nije nešto neviđeno, ali ni drugačije. Al vidi se da se pjesma pravila zajedno sa nastupom, i zato djeluje tako dobro sve. Njeno pjevanje je druga dimenzija.

Jee, Smash into Pieces ipak, dobro je da smo izbegli Kiana i Mariette...

Finale će biti najbolje poslije 2017.godine. Wooohoooo

Super su mi ovi Linkin Park fazon, bas mi se svidja. I naravno Loreen, posto uvek mumla, tekst uopste nisam razumela pa sam morala da ga guglam. U svakkm slucaju ovo izgleda kao winner alert na svim poljima. Prosto ne vidim da ne dobija Mello.

Ali Karin Gunarson koja organizuje dva sveukupno losa Melfesta (po kvalitetu pesama), ali izvuce dve pesme za top top plasman (Korni i Lorin)

Doter njoj ne bi izmakla 🤣

Mediji prenose da je klimatski aktivista upao na scenu. Još nema zvaničnog saopštenja.

Znači baš guglam po netu. Pa sam iščupao negdje da svaki pjevač ima svoju slobodu osmišljavanja nastupa, ali mora sve odraditi s Melfest timom. I Loreenin nastup je najskuplji dosad na MF-u. Uz to, rekao mi je frend iz Švedske da je tamo MF veći i od ESC-a. Nevjerojatno.

Znači baš guglam po netu. Pa sam iščupao negdje da svaki pjevač ima svoju slobodu osmišljavanja nastupa, ali mora sve odraditi s Melfest timom. I Loreenin nastup je najskuplji dosad na MF-u. Uz to, rekao mi je frend iz Švedske da je tamo MF veći i od ESC-a. Nevjerojatno.
Pa uvek je bio veći.. Od 70-ih pa na ovamo...

Da, rekoše kako je najkomplikovaniji nastup i da je zbog toga trajala onoliko ona pauza od upada do novog nastupa....

Pa 2015.godine Melfest je pratilo 60k ljudi u dvorani. Popularnost je ogromna. Meni se baš sviđa to što su toliko opsjednuti. Bolje i to nego kao kod nas, hejt za hejtom.

Ne može to ni da se poredi, MF i San Remo festivali sa nacionalnim finalima drugih zemalja jer to primarno i nisu NF..

Back