se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Značiiiiiii kakva pjesma od Loreen. Ubilaaaa. Nastup fantazija.
To mogu samo Šveđani. Stvarno, Loreen pobjeđuje ove godine do kraja. Idemo u Stockholm!

P.S. Kakva bruka SVT-a oko upadanja u nastup.

Kako mi je drago da je prošla u finale, pesma mi se mnogo dopada i nastup je spektakl. Gledao sam uživo i nije mi bilo jasno šta se dešava, strašno mi je da se tako nešto uopšte desilo 🥺

Naravno da nije, kao sto ni Suri nije izbegla bottom 3 pre 5 godina
Koliko selektivno gledanje
Zašto mene komentarišeš, svako ima svoje gledanje, i pravo da komentariše dešavanja koja se prate, nisam te spomenuo, nemoj da me vređaš i da mi se ismevaš bez razloga jer je jako ružno..

Navijam za Loreen kao i 2012ste godine. Samo napred do pobede!

Edit: I da se nije dogodilo ovo sa upadanjem, čvrsto verujem da bi pobedila na osnovu pesme.

@Mrm Nemoj da brineš neće Ukrajina imati šanse ove godine sa Loreen i bez nje. Prijatno ti veče želim

@Petar

Zašto uživaš u tome? Jel sam i tebe bilo čime uvredio?

Žena nekoliko klasa od svih.
Kad vidiš one dvije paćenice kao na školskoj priredbi ili onog lika iz GLEE-ja i onda dođe Loreen i pojede ih.
Ali nastup, kakva fantazija. Koreografija, kamera, svjetla... Svaka čast Šveđanima. 🙌 🙌 🙌 🙌

Zašto mene komentarišeš, svako ima svoje gledanje, i pravo da komentariše dešavanja koja se prate, nisam te spomenuo, nemoj da me vređaš i da mi se ismevaš bez razloga jer je jako ružno..
Niko ti nije riječ ružnu rekao. Jedino što je ružno je to što ti tvrdiš da će Loreen pobijediti jer je neko uletio na scenu. Ružno, netačno, zlonamjerno...

Back