Marko
Ekspert
Vrati se na finsku temu, ovdje nemamo šta raditiTroluješ narod, pa glumiš žrtvu. Smešno mi.

Vrati se na finsku temu, ovdje nemamo šta raditiTroluješ narod, pa glumiš žrtvu. Smešno mi.
Bukvalno, idemo nazad u WHOLESOME temu!Vrati se na finsku temu, ovdje nemamo šta raditi![]()
By all means let's be open-minded, but not so open-minded that our brains drop out.Strašno.. Jednoumlje..
Komentiram pesme i dešavanja, nikog ne spominjem, nemaš pravo ni ti ni bilo ko drugi da me zbog toga ako se moje mišljenje ne slaže, vređa ili ismeva..Niko ti nije riječ ružno rekao. Jedino što je ružno je to što ti tvrdiš da će Loreen pobijediti jer je neko uletio na scenu. Ružno, netačno, zlonamjerno...
Prijavljeno, dosta mi te je.. Niti te spominjem, niti išta.. Šta, jel ne sme da se kaže da mi se ne dopada Loreen? Ko si ti? Bog ovde, koji rasteruje neistomišljenike..Kao ni ti da troluješ i izmišljaš
Nisam u Bg sam, iako sam živeo kod Malmo 12 godina, znam dosta ljudi tamo, možda sam naručio..Tek sad vidim da je Loreen neko upao na nastup, @Mrm jesi to ti bio?
Najlepše ti je sa mnom biloPrijavljeno, dosta mi te je.. Niti te spominjem, niti išta.. Šta, jel ne sme da se kaže da mi se ne dopada Loreen? Ko si ti? Bog ovde, koji rasteruje neistomišljenike..
Ko Sveti Sava bogumile.Prijavljeno, dosta mi te je.. Niti te spominjem, niti išta.. Šta, jel ne sme da se kaže da mi se ne dopada Loreen? Ko si ti? Bog ovde, koji rasteruje neistomišljenike..
Dap, kamera je cijelo vrijeme bila na publici i sve se prekinulo nakon nekog vremena. Dugo su sve ponovno pripremali.Opširniji komentar producenta: Lorinin nastup je prekinut i TV gledaoci ga nisu doživeli onako kako je bilo zamišljeno. Zbog toga smo odlučili da bude ponovljen.