se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Niko ti nije riječ ružno rekao. Jedino što je ružno je to što ti tvrdiš da će Loreen pobijediti jer je neko uletio na scenu. Ružno, netačno, zlonamjerno...
Komentiram pesme i dešavanja, nikog ne spominjem, nemaš pravo ni ti ni bilo ko drugi da me zbog toga ako se moje mišljenje ne slaže, vređa ili ismeva..

Loreen se vratila da spase Melo <3 Svaka čast, ali ne može ovo svako! Vrhunski glas, a pesma mi je više radio - friendly od Statments, iako mi je ona ipad draža. Šveđani ne sjebavajte strvar ponovo, zatvarajte finale nema potrebe za njim :D

Opširniji komentar producenta: Lorinin nastup je prekinut i TV gledaoci ga nisu doživeli onako kako je bilo zamišljeno. Zbog toga smo odlučili da bude ponovljen.

Kao ni ti da troluješ i izmišljaš
Prijavljeno, dosta mi te je.. Niti te spominjem, niti išta.. Šta, jel ne sme da se kaže da mi se ne dopada Loreen? Ko si ti? Bog ovde, koji rasteruje neistomišljenike..

Šteta za taj upad, baš bezveze. Sve je bilo na nivou, ali opet kažem, pesma ništa posebno. Nastup jeste ključ celokupnog utiska i izdvaja se, ali meni je pesma već viđena, generična i nije neko remek delo da bi se oko nje dizala tolika fama. Ok, ako pobedi, pobediće, svakako nemam ništa protiv ako se najviše bude istakla, ali to bi meni lično bio jedan od najslabijih pobednika.

Tek sad vidim da je Loreen neko upao na nastup, @Mrm jesi to ti bio?
Nisam u Bg sam, iako sam živeo kod Malmo 12 godina, znam dosta ljudi tamo, možda sam naručio.. 😂

Prijavljeno, dosta mi te je.. Niti te spominjem, niti išta.. Šta, jel ne sme da se kaže da mi se ne dopada Loreen? Ko si ti? Bog ovde, koji rasteruje neistomišljenike..
Najlepše ti je sa mnom bilo
Kad se pratio San Marino
☝️☝️☝️

Bibi Johns, koja se obratila Caroli, bila je voditeljka Melodifestivalena 1983 i ima 94 godine.

Ko Sveti Sava bogumile.

Opširniji komentar producenta: Lorinin nastup je prekinut i TV gledaoci ga nisu doživeli onako kako je bilo zamišljeno. Zbog toga smo odlučili da bude ponovljen.
Dap, kamera je cijelo vrijeme bila na publici i sve se prekinulo nakon nekog vremena. Dugo su sve ponovno pripremali.
Ja sebi ne mogu doći od nastupa, to HRT ne bih za 100 godina osmislio. Pjesma bolja i od Euphorije. Kakva energija.

Pesma je stvarno odlicna, ali slazem se da nije neko nevidjeno remek delo. Medjutim, u kombinaciji sa nastupom stvarno je fantazija i ima veliki potencijal da osvoji Evroviziju. A ona peva bogovski, mnogo mi se svidja ono njeno krcanje (ne znam kako bih ga opisao).

Šta sam rekao Mariette je opet prodala priču za DTF, pa znam ih bre ko zlu paru.. 😂😂

Možda ove mlađe grupe ipak Smah into Pieces ubace.. 🙏🙏

Jeees dobila je samo 1 poen od 3-9 grupe..

Back