se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Preko kog sajta misliš da će moći da se prati?
I mi bi da pratimo :love:
Biće na sajtu RTS-a, uzdam se u kolege da će poslati slike i snimke...

Jel ste gledali ovo kako MF finalisti reaguju na ESC pesme 2023..ima i 🇷🇸 i 🇭🇷 i reakcije na te dve su najčudnije. Ahaha.. 🤭

Ali nisu uključili PANETOZ, girl byeee.. Cancel 'em now.. 😠😌

U revijalnom delu nastupa Danny Saucedo, koji je poslednji koji je ove godine primljen u Melodifestivalenov Hall of Fame.

Generalna proba počinje u 19.00, a očekuje se da će SVT tada i zvanično objaviti zemlje koje su u međunarodnom žiriju.

• Like
Reactions: Mrm
Danny Saucedo, zauvek decko Erika Sadea... 🤣🤣🤣

Rekao sam da necu pratiti, a sad ste mi zagolicali mastu da moram ispratiti ovo ludilo. 🤣

• Wow
Počela je proba. Javljam ako nešto krene neplanirano. Trenutno Tone nastupa...

Smash into Pieces super, imajući u vidu da se pevač razboleo. Odlično izvedeno...

Panetoz? Ja njih pamtim po onoj mlakoj pesmi iz 2014... Ko bi rekao da ce uzdici publiku.

Panetoz? Ja njih pamtim po onoj mlakoj pesmi iz 2014... Ko bi rekao da ce uzdici publiku.
I tad su išli DTF, nije baš mlako bilo. 2016 su išli u AC, odatle u finale.. U sva tri učešća su bili finalisti.. Nije baš svakom to polazilo za rukom.. :)
Inače su baš poznati da prave atmosferu..

Ima tu malo i do opšte euforije za finale... Tako je i na PZE finalu (u green roomu i press centru)...

Tačne su zemlje u žiriju...

Jurygrupperna som är med och avgör finalen i år kommer från Australien, Belgien, Kroatien, Lettland, Malta, Spanien, Tyskland och Österrike.

• Like
Nemačka nije bila dosta duga, tačno sam znao da su tačne...

Loreen pokidala još jednom. Sumnjam da će biti iznenađenja u konačnom ishodu...

Theoz je promenio stajling. U finalu nastupa u crvenoj jakni...

Back