se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Pozvali su i Blanku na pre-party :oops:

Luka nastupa sa njom sutra, a Filip sa Jannom u subotu...

@Ivan je l' si planirao možda da odeš da vidiš nastupe naših?
A i to sa Blankom će biti zanimljivo :oops:

Evo vam MF žirija ove godine, kakva crna 🇷🇸...

Australia
Belgium
Croatia
Latvia
Malta
Spain
Germany
Austria
Ovo je smejurija da su pozvali Belgiju, Hrvatsku, Maltu, Nemacku i Austriju posle izvanrednih rezultata na ESC u 2022 🤣

Pozvali su i Blanku na pre-party :oops:

Luka nastupa sa njom sutra, a Filip sa Jannom u subotu...

@Ivan je l' si planirao možda da odeš da vidiš nastupe naših?
A i to sa Blankom će biti zanimljivo :oops:
Nažalost, nisam u Stokholmu, postojala je šansa, ali bilo je malo vremena da se sve papirološki organizuje. Verujem da ćemo uspeti da ispratimo preko sajta.

Aftonbladet u najavi za finale: Napokon je vreme za finale Melodifestivalena. Priča se samo o Loreen, Loreen i Loreen. Ostalih 11 učesnika su neka vrsta statista na ovogodišnjem takmičenju.

Jadni ostali učesnici.

Ostali učesnici:

Kp81u3m3nS5a.jpg

I što je najjače možda neka bolja pesma izgubi od Lorinine generike jer je Lorin došla s ekranom koji visi ahahahah ali stvarno super nastup.

Ovde sam još čuo samo 2-3 pjesme, Air je odlična i bolja mi je nego izabrana norveška pjesma, ali Tattoo mi je bolja i od te. Jbg.

Evrovizija 2012

Srbija: Muski izvodjac
Svedska: Lorin i pobeda

Nakon 11 godina, Evrovizija 2023

Srbija: Muski izvodjac
Svedska: Lorin i pobeda ?

Tako da ....

Moze i da pobedi Panetoz kao najvece iznenadjenje. :love: Fale mi ovakve pesme na Evroviziji. :(

• Love
Reactions: Mrm
Nažalost, nisam u Stokholmu, postojala je šansa, ali bilo je malo vremena da se sve papirološki organizuje. Verujem da ćemo uspeti da ispratimo preko sajta.
Preko kog sajta misliš da će moći da se prati?
I mi bi da pratimo :love:

Ovo će biti prvi Lukin nastup pred publikom posle 4 godine.

Nadam se da će proći dobro, da će se naložiti i konačno baciti sve karte na muzičku karijeru i dati otkaz na "normalnom poslu"...

Back