Pojedini na ovom forumu se ponašaju kao deca i zaista mi je zabrinjavajuće da većina tih ljudi ima 20+ godina

Poštujem svačije mišljenje ukoliko je argumentovano i razumno, ali ovolika količina vređanja i ogorčenosti je zaista neosnovana.
Što se tiče Lorin, sve pohvale i čestitke. Žena je vanserijski talenat, izvođač i umetnik i presrećan sam što ćemo je opet videti na Evroviziji, gde će se sigurno dostojanstveno plasirati. Meni se pesma izuzetno dopada i način na koji je iznosi je veoma dirljiv i emotivan. Nadam se da će uspeti da rekreiraju nastup u Liverpulu, iako sve manje deluje da će biti tako, što bi bila velika šteta, jer bi ovo mogao biti najbolji nastup u istoriji Evrovizije i ne verujem da bilo kakva alternativa može izgledati bolje nažalost.
Znam da sam u manjini, ali lično mislim da su šanse da pobedi veoma male. Ne mislim da je nemoguće, ali prosto ne vidim kako će ovo da skupi više od nekih 200 poena kod publike. Osim toga, mislim da neki od vas znatno precenjuju kako će žiri da oceni ovu pesmu a da navodno patosira Finsku koja ima savremenu i produkcijski sjajnu radio-friendly pesmu.
Ja ne želim da se svađam ili stajem na stranu Lorin ili Karije. Volim ih oboje, ali se dogodine vidimo u Helsinkiju 90%