se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Tetsi, uopšte nisi u pravu. Meni bi Loreen recimo sa Statements bila u vrhu, jer mi je ta pesma fenomenalna. Opet se sve svodi samo i isključivo na ukus. A Emina ovo ne bi vokalno mogla da iznese sigurno, kad smo već kod nje.

• Like
Reactions: Mrm
Tetsi, uopšte nisi u pravu. Meni bi Loreen recimo sa Statements bila u vrhu, jer mi je ta pesma fenomenalna. Opet se sve svodi samo i isključivo na ukus. A Emina ovo ne bi vokalno mogla da iznese sigurno, kad smo već kod nje.
Ok, Emina je bila samo primjer. Nebitno. Mogla je biti i neka druga pjevačica. Poanta je u nečemu drugom. I slažem se da je Statements bila izvrsna. Meni odmah nakon Euphorije i Tattoo.

Ovo se stvarno desilo? Kakve jadne fore na jednom javnom servisu.
Bitno da su sto puta zvali Izrael kao međunarodni žiri 🤡🤡
Kad je ona Eshkoli žena što je ima svuda sa Bjorkmanom na *ebi si mater, tako je i 🇨🇵 bila svake godine bukvalno, dok je Bruno bio tu.. 🤭🤭 Od lani nema 🇨🇵😁

U novom sistemu rekord ipak drži John Lundvik sa 181 poenom, a Loreen je na drugom mestu sa 177 bodova... Iz SVT-a je rečeno da će detaljni glasovi po starosnim grupama biti objavljeni u narednim danima. Da vidimo od koga je Paul dobio jedini poen :D

Glasovi su upućeni sa 936.964 uređaja (u deltävlinzima je najviše bilo oko 540.000 - DT4, a u polufinalu 542.000). U humanitarne svrhe u finalu su poslate1.584.404 švedske krune (138.830 €), a sva pomoć iz finalne večeri upućuje se najugroženijima u Ukrajini.

S obzirom da žiri svršava na Švede čak i kad pošalju očite antitalente (da Ingroso mislim na tebe), Lorin ima da dobije 12 poena od sve i jednog žirija. Možda čak i od Šveđana, oni ionako određuju šta i kako se radi na ESC -u.

Pesma inače odlična, iako već prilično dežavi. Koja jw bila Mariet, moja ljubav i večiti favorit?

Iako me smara favorizovanje Švedske i nadao sam se da će neko drugi pobijediti ove godine, ovo je jednostavno kidalica i uzima jedno 300 poena žirija i preko 200 kod publike i ide po trofej lagano. Loreen to zaslužuje, žena pravi odličnu muziku i neka joj se desi kao sa Maneskinom da ljudi počnu da je slušaju širom svijeta i da dobije pažnju koju zaslužuje. Uhvatilo me pivo pa pišem

Smor jer je ovim ESC sezona završena.

ESC 2012 je bio jedan od najdosadnijih u poslednjih 20 godina bas zbog nje.

2009, 2012 i 2013 najdosadnija glasanja.

Navijati za Svedsku na ESC bilo kada mi je kao navijati za Anastasiju Ra i kad ti se svidjaju pesme lol

Privilegovana, isforisrana, uloženi avioni kamioni u sve sa se sve napumpa. Novcem kupljeno sve, bez srca i duse, sve vestacki i plasticno.

Dzipsii>> Anastasija Ra

Moldavija > Svedska

Loreen zasluzeno izdominirala i ako je neke pravde pobedjuje po drugi put na evroviziji ove godine. To je po meni trebalo da se desi sa Statments, ali jbg.
Jako mi smetaju komentari tipa "o neee, opet Svedska pobedjuje, plakyyyy"... Ljudi ulazu ogroman novac, prave najbolji NF, vecina pesama je jako kvalitetno, logicno je da ce im se sve to isplatiti.

Pesma je dobra ali iz etickih razloga nikada ne mogu navijati za jednu privilegovanu drzavu na poziciji moći.

To mi je kao da navijam za uspeh Miroslava Miskovica. Jednostavno nemoralno lol

Ali sanse da ona ne pobedi na ESC praktično ne postoje. Steta onog sarmantnog kepeca iz Finske koga ce pobediti heteroseksualna zena na poziciji moci.

Ma meni je samo bitno da mi dobro prodjemo, tu mi je sva zar i car. A Lorena je morala da nas zadesi kad tad. Steta sto se nije prijavila prosle godine. Ali i bolje sada nego kada mi budemo imali pobednicku pesmu.

Od Irske smo se oslobodili ali od ove napasti nema leka.

Sto im bog nije dao da budu uspesni u nekom sportu nego nas siluju preko ESC-a lol

U redu je ajde kupice vam baka Dzonija Logana i sedam pobeda ajde u redu, bice i osma, samo vas da gledamo na ESC kako reciklirate pesme i nastupe.

A kad se setim kako su se ljudi radovali sto ce Svedska da ispadne zato sto su ukinuli ziri u pf, pa otisao Bjorkman, pa slab melodi. A oni dali po gasu kao da sutra ne postoji. Kod njih je jos simptomaticno sto njih pobeda ne smiruje tako da gledacmo mi jaku Svedsku jos dugo.

A kad se setim kako su se ljudi radovali sto ce Svedska da ispadne zato sto su ukinuli ziri u pf, pa otisao Bjorkman, pa slab melodi. A oni dali po gasu kao da sutra ne postoji. Kod njih je jos simptomaticno sto njih pobeda ne smiruje tako da gledacmo mi jaku Svedsku jos dugo.
Dve godine zaredom Melodi slab sveukupno, ali uspeva da iznedri pesmu koja ih vraca na mapu (a i da ne budu televote flop, tesko ce ove godine ispod 200 kod publike, jos je slaba godina). Mada i to mi je bolje nego jak Melodi a pobede Mame i taj fazon

Pojedini na ovom forumu se ponašaju kao deca i zaista mi je zabrinjavajuće da većina tih ljudi ima 20+ godina 🥶 Poštujem svačije mišljenje ukoliko je argumentovano i razumno, ali ovolika količina vređanja i ogorčenosti je zaista neosnovana.

Što se tiče Lorin, sve pohvale i čestitke. Žena je vanserijski talenat, izvođač i umetnik i presrećan sam što ćemo je opet videti na Evroviziji, gde će se sigurno dostojanstveno plasirati. Meni se pesma izuzetno dopada i način na koji je iznosi je veoma dirljiv i emotivan. Nadam se da će uspeti da rekreiraju nastup u Liverpulu, iako sve manje deluje da će biti tako, što bi bila velika šteta, jer bi ovo mogao biti najbolji nastup u istoriji Evrovizije i ne verujem da bilo kakva alternativa može izgledati bolje nažalost.

Znam da sam u manjini, ali lično mislim da su šanse da pobedi veoma male. Ne mislim da je nemoguće, ali prosto ne vidim kako će ovo da skupi više od nekih 200 poena kod publike. Osim toga, mislim da neki od vas znatno precenjuju kako će žiri da oceni ovu pesmu a da navodno patosira Finsku koja ima savremenu i produkcijski sjajnu radio-friendly pesmu.

Ja ne želim da se svađam ili stajem na stranu Lorin ili Karije. Volim ih oboje, ali se dogodine vidimo u Helsinkiju 90%

Back