se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Ukoliko Loreen pobedi u Liverpulu,biće to veoma simbolično da pobednik ESC 2012 ponovo pobedi na ESC,i to u istoj zemlji gde je te iste 2012. bila održana Letnja Olimpijada.

U kategoriji glasaca od 3-9 godina Lorijen dobila samo jedan poen, a u svim ostalim 12. Sto se mene tice struka je rekla svoje, deci ne mozes da prodajes pricu sa visecim led ekranima!!!
Ne brini nista,na evrovziji nece biti visekih led ekrana,pa ce deca masovno glasati za Loreen :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Teška srca moram priznati da mi se Loreen sviđa 😅 I dalje ću je ponekad hejtati reda radi
Loreen je jedna i jedistvena i privući će pažnju šta god da peva kao i Konstrakta,jednostavno one su stvorene za scenu,gestikulacija njihovog lica ili pokreta ruku je dovoljna potpuno da te "začara".

Šetam danas po BGu tražim stanicu koja mi treba da se teleportujem dalje, kreće pesma na deezer-u ja odmah ušao u trip snimam spot i pevam na sred ulice.
Šta me briga, ko me zna, svaki grad ima nekog lokalnog ludaka.

Namerno je Loreen odlučila da se baš ove godine vrati na ESC,jer je u interesu i SVT i EBU-a da se ESC dogodine održi u Švedskoj,kada se navršava 50 godina od pobede ABBE i Waterloo.

Manite se nagađanja tog tipa, 50-ogodišnjica ABBE, ukrajinske pobede i slično, šta će vam to? :)
I sama Loreen bi se verovatno grohotom najsmejala da čuje takve stvari... :)
Nije moj broj 1 niti je neko za koga stajem na prvu, a pritom nisam ni za besomučno recikliranje učesnika na Evroviziji po svaku cenu, ali Loreen je tu da održi kvalitet na jednom zavidnom nivou, po svim segmentima, na svim poljima...Loreen je poslata po kremen, a donosi vatru, Loreen je tu da "poduči igri", da "povede kolo", da da novi podstrek...
Sa Loreen nema u rukavicama, pred Loreen se otvaraju sva vrata, jer Loreen ima POKRIĆE, sa Loreen se ne šali jer Loreen ima ZNANJE, za Loreen se ne traži takmac jer Loreen i KROJI i SEČE, kod Loreen su i nož i pogača....

Last edited:
Mislim da će se kockice na kraju ipak složiti u njenu korist. Ne bih voleo, ali sve vodi ka tome.

Ali realno gledano, ako ovo pobedi, ne bih pravio razliku izmedju Azerbejdzana 2011 i Loreen 2023

Ni ja. Nemam ništa protiv povratnika, ali mi je zaista fascinantno da se vratiš na ESC kao pobednik koji se nametnuo kao jedan od najcenjenijih u to vreme, sa pesmom koja je zaista ispod svakog proseka.

Npr. ja Statements nisam doživeo kao većina ovde, nekako mi je utisak bio prilično neutralan. Ne kažem da nije dobra pesma, ali kod mene ne izaziva apsolutno nikakvo oduševljenje. Sa druge strane, Tattoo mi je fantazija i ni najmanje mi nije odbojno to što podseća na mix njenih Neon Lights i Euphorie. Čak ni ove prozivke po tw da se kraduckalo mi ne gade pesmu, jer, i da su krali, super su to upakovali da kasnije preprodaju. Mislio sam da će mi biti teško da doživim pesmu bez nastupa kada smo videli onaj isečak sa probe, ali, zapravo od finala nisam nijednom pogledao nastup, a pesmu redovno slušam i ne fali mi nikakav vizuelni upgrade. Švedska mi ove godine def. ide u top 5, kao i prošle.

U tom nekom severnjačkom duelu koji se najavljuje i koji uostalom predviđaju i kladionice, malu prednost bih ipak dao Finskoj, čisto zbog lude energije, ali se iskreno nadam da će obe zemlje završiti u samom vrhu.

Dobro ali ova tema nije o Rybaku, sta mislis o Loreen?
Loreen bukvalno uopste nije los povratnik,mogu slobodno reci to je i najbolji povratnik bolji i od Sakisa,a Ribak je bas primer mlakog povratnika ududicu se reci i loseg i razocaravajuceg,nikada necu razumeti sto se vratio i sta mu je sve to trebalo da pokvari utisak one bajke zaista,u pravu je Marija Serifovic to se bas vidi..

Dobro, salio sam se, ne bi ni da pljujem po Rybaku, to sto se vratio ne znaci da je isao po pobedu, mozda je samo hteo da opet oseti celo to ESC iskustvo (mada jeste uspeo da pobedi u polufinalu)

Loreen je dosla sa odlicnom pesmom i odlicnim nastupom, skroz je spremna za jos jednu pobedu i ista ce biti zasluzena i bez toga sto ona dolazi kao pobednik povratnik. Zapravo cele te price da je ona zbog toga favorit padaju u vodu kada se vidi da su dosta tih pobednika flopnuli ranije i da ona sama nije ni u finale MFa usla jednom.

Back