se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Dobro, salio sam se, ne bi ni da pljujem po Rybaku, to sto se vratio ne znaci da je isao po pobedu, mozda je samo hteo da opet oseti celo to ESC iskustvo (mada jeste uspeo da pobedi u polufinalu)

Loreen je dosla sa odlicnom pesmom i odlicnim nastupom, skroz je spremna za jos jednu pobedu i ista ce biti zasluzena i bez toga sto ona dolazi kao pobednik povratnik. Zapravo cele te price da je ona zbog toga favorit padaju u vodu kada se vidi da su dosta tih pobednika flopnuli ranije i da ona sama nije ni u finale MFa usla jednom.
Za Loreen se slazem,ali ne i za Ribaka.
Ne postoji osoba koja me moze ubediti da je Ribak od one "Bajke" spao na ovo,prosto ne postoji sansa da nije mogao nesto bolje napraviti,posebno jer je covek znao gde ide kakvo je takmicenje i decko zna kakav recept je potreban,mogao je napraviti pesmu makar dostojnu takmicenja i festivala na koji ide,dakle nesto u svom fazonu,ali u isto vreme i originalno,lako pamtljivo i melodicnio,jedino se oko nastupa malo potrudio to jeste i to je sve...

Pa jeste mogao da napravi nesto bolje, ali to ne znaci da su mu ambicije bile visoke.

Pa jeste mogao da napravi nesto bolje, ali to ne znaci da su mu ambicije bile visoke.
Ne vidim smisao toga,drugo je kada pravis pesmice tralala da popunis album kao imas 5 hitova i 4 pesmice za neki klub žurkicu,ali TAKMIČENJE ZNAČI DA SE TAKMIČIŠ..

Meni je poštenije da je pustio mladje da se bore i pobedi,a bilo je mnogo boljih kandidata od njega koji su se zaista ozbiljno spremali,nego samo na osnovu imena da pobedis da ti dupe vidi put i potrosis drzavnu lovu a ne zelis da pobedis a imas potencijala velikih da to opet svojim velikim talentom uradis..

To mi je zaista neposteno,nekolegijalno i nekorektno od njega ispalo i tu me je razocarao iskreno,jer je u Norveskoj pobedio samo zbog svog imena...

Nije on nista odlucivao, odlucili su Norvezani, pokusali su i Keiino odma da se vrate pa nisu uspeli.

Nije on nista odlucivao, odlucili su Norvezani, pokusali su i Keiino odma da se vrate pa nisu uspeli.
Da,ali kao prvo Ribak mnogo vece ime i zvezda svakako od njih a drugo pobedio je na evrovziji i kao trece oni se vratili sa TAKMICARSKOM I MNOGO BOLJOM PESMOM OD NJEGA...
Tako da...

Odlucili su Norvezani ne zato sto vole pesmu,nego vole Ribaka..

Kao Joksimovic da se prijavi na festival i izaberemo ga,a pesma mu losija od obe njegove dosta sa kojima je isao..

Covek ima veze i vezice poznaje milion muzicara kompozitora imao bi protekciju zirija tu bi dobio 12 poena kao kuća,dok bi od publike i sa 10 poena pobedio,dakle jasno je..

Čovjek htio ići ponovno na Eurosong. Što je loše u tome? Nije uspio i dobro. Zašto se smatra da, netko tko je bio na Eurosongu i nešto napravio, nema pravo ponovno probati?

Čovjek htio ići ponovno na Eurosong. Što je loše u tome? Nije uspio i dobro. Zašto se smatra da, netko tko je bio na Eurosongu i nešto napravio, nema pravo ponovno probati?
Mašiš poentu,poenta nije da neko ko je pobedio ne treba nikada više učestvovati,već da je logično da ako je neko pobednik da neće doći kao prvo da zbog svoje popularnosti i imena trazi evrovziju,nego se treba i potruditi kao Loreen ili Logan,ili Zeljko(do duse on nije pobedio nikada), Ribak i Dana International su losi primeri,zauzeli su te godine mesto nekom boljem u svojoj zemlji,a izabrani su ne zbog kvaliteta pesme vec zbog imena koje je jos uvek bilo vazno i popularno u njihovoj zemlji...

Drugo je to da neko bude kao Zeljko drugi ili kao Sakis treci,ili kao nasa Konstrakta peta,pa da zeli "popravni" ali zapne i potrudi se iako je tesko imati pesmu na istom nivou,ali se potrudis da bude nesto konkurentno makar i da nadmasis svoj prethodni plasman.

To je kao kada bi se Marija Serifovic nakon molitve pojavila na beovziji sa pesmom "Mrš" i na beovziji pobedila jedno 3 makar bolje pesme,samo zato sto je ona Marija i RTS se te godine lozi da opet nju salje jer je vece ime od drugih i jer misli da ima carobni stapic pa i sa prosecnom pesmicom moze pobediti zbog svoje pojave i vokala...

Ok, u neku ruku se slažem da pobjednici Eurosonga ne bi trebali ići ponovno na isti. Ali, opet, tko bi Tattoo tako dobro otpjevao i odradio kao Loreen? Mislim da takva pjevačica u Švedskoj ne postoji... I pitanje je bi li SVT uložio toliko para u nastup da nije u pitanju Loreen.

Ok, u neku ruku se slažem da pobjednici Eurosonga ne bi trebali ići ponovno na isti. Ali, opet, tko bi Tattoo tako dobro otpjevao i odradio kao Loreen? Mislim da takva pjevačica u Švedskoj ne postoji... I pitanje je bi li SVT uložio toliko para u nastup da nije u pitanju Loreen.
Opet nisi shvatio,ja sve vreme kažem da je super sto Loreen ide i da je ona redak USPEŠAN POVRATNIK, ovde govorim jedino da nisam za to da pobednik ode sa uzasnom pesmom i to je to..

Loreen sa ovakvom pesmom TREBA DA IDE, Logan ako ima slicnu pesmu kao kada je pobedjivao TREBA DA IDE, Ribak sa onom pesmom NE TREBA DA IDE.

Dobro ali ova tema nije o Rybaku, sta mislis o Loreen?
Duhovit si, moram ti priznati. :D

Meni je Loreen loš povratnik, odnosno reciklirani povratnik, ili ti povratnik sa manje-više identičnom pobedničkom pesmom iz 2012, možda malo modernijom i bolje produciranom. Izvinjavam se što se ne ložim na tako nešto. :cool:

Duhovit si, moram ti priznati. :D

Meni je Loreen loš povratnik, odnosno reciklirani povratnik, ili ti povratnik sa manje-više identičnom pobedničkom pesmom iz 2012, možda malo modernijom i bolje produciranom. Izvinjavam se što se ne ložim na tako nešto. :cool:
Ovo definitivno nije bolje od "Euphorie" niti se možda mi ložimo na to, medjutim ona spada u bolje povratnike, samim tim sto je favorit ubedljiv za pobedu i što se to očekuje, ona je sigurno dobar pobednik.

Tebi - da, meni - ne. I kraj, stvarno se ne moraš lepiti na svaki moj post.

Lik je krpelj. 💀
Nije loše, ali možeš ti to i bolje, mada popravljaš se sa doskočicama napreduješ iz dana u dan.
Za jednog 50-godišnjaka i nije toliko loše.

Tebi - da, meni - ne. I kraj, stvarno se ne moraš lepiti na svaki moj post.
Samim tim što je miljama bolja od povratničke Ribakove numere,spada u solidne povratnike, jer ako je Ribak imao prosečnu ili korektnu pesmu i nastup,kakva je onda ova njena "Tatto" , dakle i da joj je pesma za trojku to spada u solidne povratnike u odnosu na sve druge.

A šta da ja kažem da je recimo meni "That's how you write a song" dobar povratnik? Hoćeš li i dalje da smaraš kako ja nisam u pravu, a ti jesi? Rybak je osvojio ESC sa "Fairytale" oborio rekorde i vratio se sa nečim potpuno žanrovski drugačijem, prošao kako je prošao i to je to. Potpuno legitimno. Loreen je takođe sasvim legitiman povratnik, ali nauči već jednom da se o ukusima ne vredi raspravljati.

Ono što zaista ni najmanje ne razumem je tvoja potreba da konstantno svima repliciraš, iz silnih postova koje pišeš svakako da možemo zaključiti tvoj stav o nečemu. I tebe niko ne ubeđuje u suprotno, što ti konstantno radiš ovde od kada si se pojavio. Daj se malo zaustavi, stvarno postaje previše.

Carola sjajna oba puta, Charlotte malo slabija, ali opet je bila sasvim ok.

Back