se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

I Španija 😄

Sve su prilike da će mi Španija, Kipar i Švedska biti top 3 ove godine ali bilo bi mi drago da i Jermenija oduva i ugura se na postolje

Kako ovako bejzik eurodens elektronika poput Lorin uvek prođe dobro samo Švedskoj i nikom više?!

Teška je transkripcija, ali svakako Š više, kao i za Norrköping..

Pored Loreen moram da kažem i da se jako radujem da vidim Smash Into Pieces večeras koji su mi takođe fenomenalni i da nema Loreen sigurno bi mi bili favoriti, kako na MF tako i na Evroviziji kad bi pobedili na MF, mada kapiram da oni i da nema nje u 3 života ne bi pobedili, Šveđani ne vole da izlaze iz zone komfora.

Takva nam je transkripcija... Meni je to više Š nego Ć, ali šta je tu je...
Da, da, znam da je do nas. Nego svaki put kad pročitam to:
North Korea Parade GIF by The Guardian

Aftonbladet: Loreen ima pretešku scenografiju za Liverpul – 1,8 tona, nema rezervni plan!

Podsećaju i kako Lundviku nisu dozvolili da donese viseću lampu...

Plot tvist: Lorin veceras pobedjuje. Zbog poteskoca sa led ekranima, menja nastup u Liverpulu. Nastup samo ok, nista posebno, fanovi mahom razocarani. Svi prelaze u tabor Kaarije i hajpuju na njega do maksimuma 13og maja. Kaarija pobedjuje plus Finska ulazi u NATO, Helsinki 2024 vidimo seeee.

Morao sam cuti Lorin, znaci ono je teska generika. Pa ume li Svedska nesto napokon skroz drugu pesmu da posalje?

Daj Boze da pobede Markus i Martinus.

Back