se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Pa kako može na MF sceni, a ne na evrovizijskoj?
Švedska je mnogi ispred Engleske i Liverpula i to je prosto tako...

Gospode Bože, spremna je da pogine na sceni ne bi li pobedila.
Dobro nećemo preterivati,ali recimo da bi nakon ovako uloženog truda za nju poraz večeras bio tragičan i najmanju ruku,fazon ne bi je bilo možda neko vreme u javnosti i ne bi više dana jela ili pila,ali onda bi se podsetila trofeja koji ima i odmah bi joj se popravilo raspoloženje naravno..

Ma pobeđuje večeras lagano, jedino će mi biti žao ako ne bude mogla koncept da prenese na ESC scenu.

Pa cenim ja taj njen trud - ali ipak ako je to nešto što bi moglo i da je fizički ugrozi... Ne treba insistirati... A i pitanje je da li se sve bazira samo na scenografiji - kao kod Sergeja 2016, pesma ništa...?

Pa cenim ja taj njen trud - ali ipak ako je to nešto što bi moglo i da je fizički povredi... Ne treba insistirati... A i pitanje je da li se sve bazira na samo scenografiji - kao kod Sergeja 2016, pesma ništa...?
Eeeh sad nećemo preterivati i porediti kvalitet Sergejeve pesme i njene...

Pa cenim ja taj njen trud - ali ipak ako je to nešto što bi moglo i da je fizički ugrozi... Ne treba insistirati... A i pitanje je da li se sve bazira samo na scenografiji - kao kod Sergeja 2016, pesma ništa...?
Meni je pesma fenomenalna, naravno da nije samo do nastupa, ali kažem bilo bi mi žao da se tako dobar nastup ne realizuje na evroviziji.

Meni je pesma fenomenalna, naravno da nije samo do nastupa, ali kažem bilo bi mi žao da se tako dobar nastup ne realizuje na evroviziji.
Nije mi bolja od "Euphoria",ali u ovoj konkurenciji bi se skroz istakla i izdvojila kao favorit, "Euphoria" svakako je neprevazidjena.

A ko je uopste favorit ako ne pobedi Loreen? Mozda Maria Sur zbog ukrajinstva, ali to ce tek biti skandal medju fanovima (iako ja volim njenu pesmu).

A ko je uopste favorit ako ne pobedi Loreen? Mozda Maria Sur zbog ukrajinstva, ali to ce tek biti skandal medju fanovima (iako ja volim njenu pesmu).
Osim nje favoriti su jos: Smash into pieces,Maria Sur,Blizanci i Jon Hendrik i ekipa,to su 5 favorita,ostali su bez sanse taj Nordman,Mariette i ekipa nemaju nikakve sanse..

@Stefan28 I ja volim ta čuda da vidim na Evroviziji, sad baš da li zaslužuje pobedu - ne ulazim u to; ja žalim što i Doter nije otišla, mada ona nikako ne bi ni otišla sve i da je pobedila na MF. I Sergejev nastup mi je bio top, mada sam tada više bio za Ivetu. :)

Theoz će biti 3. a možda i 2. kod publike...

I ja volim ta čuda da vidim na Evroviziji, sad baš da li zaslužuje pobedu - ne ulazim u to; ja žalim što i Doter nije otišla, mada ona nikako ne bi ni otišla sve i da je pobedila na MF. I Sergejev nastup mi je bio top, mada sam tada više bio za Ivetu. :)
Od glavnih favorita,meni Australija bila najbolja,iako mozda subjektivno sam za Sanju navijao i hajpovao je i slusao tu pesmu najcesce od svih,bas sam gotivio pesmu i smatrao pre svega pesmu kao pesmu da je medju favoritima,na kraju verujem zbog mracnijeg nastupa i losijeg mozda od ocekivanog je izvisila.

Ma to Britanci nemaju pojma - kako je u BG za ruski nastup nabavljen neki pleksiglas, jer to što su originalno hteli da koriste nije moglo da prođe kroz ulaz u Arenu.

Back