Publika će ovo staviti u top 3 makar.A šta ćemo s publikom?![]()
Mmmm, ne znam, vidjet ćemo, ali mislim da će ju Kaarija svakako pojest u televoteuPublika će ovo staviti u top 3 makar.
Ovo cekam da cujem od RTS-a. S tim sto ne bih usvojio ovo internacionalno glasanje zirija, vec glasanje zirija sa Dore(mada ni to glasnje nije bas dobro, jer svaki kraj daje maks poena za onog pevaca koji ga predstavlja, al opet mi bolje od internacionalnog).Inače, BBC najavljuje pokrenuti svoje nacionalno finale po uzoru na MF.![]()
Navedeni muškarci ne mogu se pojmiti s Loreen. Uostalom ne mora biti 1. niti u jednom glasanju samo mora imati najviše bodova. A Finska nema šanse da bude u 3 kod žirija. A Loreen 100% u 3 kod oba glasanja.Publika je patosirala Ingrosa recimo, Lundvik se takođe nije proslavio... Isto očekujem i kod Loreen, jednostavno mislim da pesma neće privući ni približno dovoljan broj glasova tvt-a za pobedu.
Pa i nije. Rijeka i Split su znali često izignorirati svoje pjevače u nekoj mjeri u novijoj povijesti Dore.Ovo cekam da cujem od RTS-a. S tim sto ne bih usvojio ovo internacionalno glasanje zirija, vec glasanje zirija sa Dore(mada ni to glasnje nije bas dobro, jer svaki kraj daje maks poena za onog pevaca koji ga predstavlja, al opet mi bolje od internacionalnog).
Uhhh da, takodje! A kad smo vec kod Dotter... Ovo je verovatno unpopular opinion, ali kompletni Bulletproof paket je napravio veci cultural reset nego Tattoo. Ali ovde je u pitanju Loreen koja je hodajuca harizma i vrhunski umetnik naspram Dotter koja je super, ali manjka joj harizme.Upravo ovo, bas je bilo revijalno. Kad se setim svog meltdowna kad je Dotter izgubila za bod![]()
Kao da je problem sve to prenijeti u Liverpool. I razne prijašnje grdosije su se slale na Eurosong. Uostalom ima i tanjih led ekrana.No hejt, ali Finska i Norveska su po meni zanimljiviji za prosecnog gledaoca nego Svedska. Uostalom mora da menja nastup jer su ekrani preteski
Ovo baš nije tvoja godina.Opet se vraćamo na stvar ukusa. Osim dobrog glasa i interesantne pojave, meni kod Loreen ništa nije toliko fascinantno kao većini. No dobro, ako bude imala najviše bodova, neka pobedi, svakako će biti legitimno. I u svakom slučaju, mnogo lakše bih sažvakao njenu drugu pobedu sa generičnom i prosečnom pesmom, nego Cha cha cha koju ne podnosim ili ne daj Bože, ukrajinsku jer je ukrajinska.
Ni najmanje, štaviše, ne pamtim goru godinu u skorije vreme.Ovo baš nije tvoja godina.![]()
Ne bih ja mnogo menjala format koji funkcioniše...Ovo cekam da cujem od RTS-a. S tim sto ne bih usvojio ovo internacionalno glasanje zirija, vec glasanje zirija sa Dore(mada ni to glasnje nije bas dobro, jer svaki kraj daje maks poena za onog pevaca koji ga predstavlja, al opet mi bolje od internacionalnog).