se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Ne bih ja mnogo menjala format koji funkcioniše...
Koliko god da funkcionise, dosadan je i treba malo ici u korak sa vremenom.
Danas niko nema zivaca(to sto mo mi zaludjeni je drugo) da gleda neku utakmicu koja traje 3 sata, a kamoli neki festival sa 10 kvalitetnih pesama i 20 koje su tu samo da bi trajali do verskog kalendara kako neko rece.
Siguran sam da bi bilo bolje i za njih sto se finansija tice, da ako vec hoce toliko pesama da ih podele u vise polufinala.
Al necemo sad u ovoj temi o tome. :)

Da li je ikad srpski žiri bio deo internacionalnog žirija na Melodiju?

Uhhh da, takodje! A kad smo vec kod Dotter... Ovo je verovatno unpopular opinion, ali kompletni Bulletproof paket je napravio veci cultural reset nego Tattoo. Ali ovde je u pitanju Loreen koja je hodajuca harizma i vrhunski umetnik naspram Dotter koja je super, ali manjka joj harizme.

Slazem se, Bulletproof je takodje i najveci SBBKBB ikad. Imamo duplu polemiku tu, sta bi bilo da je pobedila, a onda sta bi bilo da je ESC odrzan 🤣

2010. ne znam da li je ranije od toga.
Možda nas zato i ne zovu da ne izbaksuziramo opet. :ROFLMAO:
Ranije nije bio international OGAE žiri, bio je domaći regionalni, hiljadu puta bolji žiri.. ❤️

Meni je ova pesma predobra i u studijskoj verziji, a sad u finalu je Loreen izgovarala tekst dosta jasno, videlo se da je radila na tome. I to kazem ja koji nisam ni bio neki fan Euphorie (iako priznajem kvalitet pesme i zasto je pobedila). Ovo mogu slusati na repeat, dok Euphoriu nikad nisam pustio van ESC nastupa, tako da me zanima cega vam je tacno ovo reciklaza.

Zato što je to situacija kao na FSC. Hejtaš dobro jer je poznato, jer je Švedska, jer je Loreen, jer je SVT itd. Da je ovo pjevala recimo Emina Jahović s istim nastupom, bio bi delirij.

Back