se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Ja lično da sam pobijedio vjerovatno se ne bih vraćao osim ako bih baš imao pjesmu za koju vjerujem da može da pobijedi, a to je u ovom slučaju Tattoo.

Može da se desi da neki ljudi ne odluče da glasaju za nju jer je već pobijedila, ali sumnjam da će joj to previše naštetiti. 10 godina je bila #1 na ESC250, sigurno je ogroman broj ljudi iz Evrope stalno glasao i planira glasati i u maju, jednostavno, jedno je od najjačih pobjedničkih imena i mislim da podrška publike neće izostati.

Smara me što je Švedska hahah i što bi to bio 4. put od 2000. da je takmičenje tamo, ali šta da se radi. Možda i bude iznenađenja, ali najniže što mislim da može biti je 3. mjesto.

Sta znam, mislim da joj je top 2 na escu zacementiran isto koliko joj je bila zacementirana pobeda na Melodiju sinoc. Sve zavisi koliko ce je publika podrzati i da li ce biti dovoljno za pobedu, ali mislim da hoce posto ocekujem da kod zirija pobedi sa trocifrenom razlikom. Stteta zbog drugih drzava koje nemaju srecu da cesto budu u opticaju za pobedu (u ovom slucaju Finska).

Pa da, ako preostale 3 pjesme ne budu konkurentne, top 2 ona i Finac

Da je bila ESC 2020 The Mamas bi pobedile žiri glat, ali glat... Tu nema priče..Mamas bring quality big, BIG, time.. 😉

Pobedu na ESC joj mogu istrgnuti samo one kandže na rukama jer mnogi ih ne da ne vole da vide, do nivoa fobije, pa odmah menjaju kanal.
Ali, onu vasionu iznad nje ne cepaju njene kandže već njen glas. Ostali mogu samo da grickaju nokte gledajuci kako skuplja poene.
U svakom slucaju, drugu pobedu ne zasluzuje manje od Dzoni Logana.

Sad ćemo sami sebe razapinjati jer smo na Melfestu dali jednoj Loreni 8 umjesto 12. Ajde da smo dali 0 bodova pa ok, al ovako…

Možda ipak nećemo pocrkati od Izraela do maja 🥵🥵

Statements i Euphoria su miljama bolje od ove. Bas jedna nabrajalica koju samo nastup izdize…nazalost ovo ce pobediti, ali dobro, neka se ispravi nepravda iz 2017. kada je stvarno sa Statements mogla da pobedi na ESCu.

Sad ćemo sami sebe razapinjati jer smo na Melfestu dali jednoj Loreni 8 umjesto 12. Ajde da smo dali 0 bodova pa ok, al ovako…

Možda ipak nećemo pocrkati od Izraela do maja 🥵🥵
Na euroviziji ćemo dat 0 😍

• Love
Reactions: Mrm
Udjes u Hall of fame plus imas interval act u finalu najgledanijeg festivala u svojoj zemlji i sire i dodjes sa prvim sto izvuces iz ormara. Ne mere...

Meni je šok večeri bio da je Paul Rey dobio samo 1 bod. Jest da mu pjesma u stilu GLEE-ja no svejedno.

Sinoć sam se tokom gledanja MF prisećao nekih pesama sa ranijih izdanja. Tokom pandemije je choda bio organizovao gledanje i glasanje - evo tog Top-a 21, ni tad nisam bio nešto mnogo oduševljen - jer je to bilo best of the best od 2014 - 2020, ali zato Nano i Hold On ... kakva pesmetina, doduše i Jon Henrik Fjällgren i Aninia... Eh Dotter... bio bi to top nastup i na Evroviziji.

Meni je Melodi bio najjaci u periodu od 2011. do neke 2015. Nisam mogla da docekam polufinala. Ovo sada mi uopste nije interesantno, cak nisam ni lajv gledala nego sam pustila snimak i premotavala. Ono sto je ostalo na nivou je jedino produkcija i to je to.

Back