se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Nikad ne znam da li su Berberi zapravo bela ili crna rasa? 🤔

Loreen je zaslužila da osvoji duplu krunu, ona bukvalno zna ovaj posao da radi i radi ga najbolje moguće! Nisam ulazio u dubioze, pa mi zbog toga nisu jasna ona dva led ekrana izmedju kojih se nalazi. Zanima me koja priča stoji iza toga i šta oni zapravo predstavljaju...

Na 8:38 se dotiču tehničkih ograničenja u Liverpulu. Ukratko, Lorin nije zabrinuta. Ne želi da previše menja nastup, ali postoji već plan B ukoliko im ne dozvole da ostvare nastup sa Melodija. Takođe, pomenula je da postoji i alternativan način da se napravi sličan efekat i da rade i na tome. Videćemo. Malo mi je lakše nakon što sam čuo ovo od nje, ali i dalje nisam previše optimističan i ne mogu da opišem koliko me nervira EBU.

Objavljeni su rezultati po grupama gledalaca. Loreen odnela ubedljivo najviše glasova gledalaca, razlika između nje i Markusa i Martinusa više od 1.000.000 glasova. Od svih grupa je dobila 12, osim od 3-9, gde je dobila samo jedan poen.
Melodifestivalen 2023.webp

Šta sam rekao Theoz uzima koa i lani kategoriju 3-9 godina, Loreen dobila 1, hahaha
Awwww penzioneri i dalje vole Jon Henrik Fjallgren-a.. :love:

Pa mislim da li se zaista očekivalo da glasači od 3 do 9 godina odlepe za Tattoo? Lol

Pa mislim da li se zaista očekivalo da glasači od 3 do 9 godina odlepe za Tattoo? Lol
Naravno da nisam, zato sam i predvideo Theoz, ali nisam ni očekivao 1 za Loreen, čak manje i od Nordman, zato mi smešno. .4,5 sam očekivao svakako..

Da, logičnije bi bilo da je negde dobila 10 a od dece 4-5, ovako deluje čudno da od 3-9 godina daju 1 poen, a deca od 10-15 12, dok su Markusu i Martinusu tu stabilni glasači, u tri najmlađe grupo po 10 poena. Možda je u toj najmlađoj grupi manji broj glasača, ili ih toliko uplašile Lorinine kandže, mada kako su se onda dopale deci od 10 godina... Sve u svemu ipak je izdominirala s obzirom na sistem glasanja.

:hr: MF žiri = kategorija glasača 3-9 godina :love:

Ali "Mer av dig" i je najveći grower ubedljivo..

Back