se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Loreen ima ipak vokalnu težinu, bilo bi suludo da izgubi od Finske ako je između te dve...Presuludo, vraćanje na Evroviziju 00-ih...kada vokal nije vredeo ni pišljiva boba, sad se ipak promenilo, ja garantujem da žiri neće dozvoliti da Finska uzme, Loreen bi mogla da dobije žiri..I kompozicija sama kad se pogleda Švedska > Finska, baš je teško i za poređenje. 🇫🇮 je kao "trajna nina nana" kompozicijski, ovo ipak nosi muzičku težinu..

Ja stvarno mislim da niko nema šanse protiv Loreen, jednostavno je paket previše dobar i ne verujem da će iko biti u fazonu već si pobedila neću da glasam, kome se svidi svakako će glasati. Käärijin rezultat vidim kao Sergejev 2016.

Pa ono sto je za Loreen najveca snaga je i njena najveca mana. Bivsi je pobednik i dobar deo ljudi ne želi da ista osoba opet pobedi.

A da ne peva ona ovu pesmu niko je ne bi video kao pobednicku ali eto bar je favorit zbog svog statusa a ne zbog Putina.

Ja prosto ne mogu da vidim ESC žiri da glasa baš dosta za 🇫🇮 2023, ja uvek kažem, možda grešim, ali naprosto ne mogu da zamislim da takva pesma bude u samom vrhu žiri glasanja..

Pa kako je bilo kokodakanje u vrhu?

Ziri glasa po kladionicama, ako bude na vrhu kladionice bice i kod zirija.

Zanimljivo kako pesme koje su pobedile ili dobro prošle uglavnom možeš da opišeš u nekoliko reči - žena koja kokodače, žena sa bradom, žena koja pere ruke... 😂

Po meni i Keiino i Konstrakta imaju bolje kvalitete od 🇫🇮 2023, a spustio ih je žiri, Keiino vokalne (pogotovu odličan ženski vokal i tehnika pevanja u samoj pesmi), a Konstrakta koncepcijski.. Naprosto ne znam šta ima od tih kvaliteta kod 🇫🇮 2023 za koji bi se vezali žiri glasovi.. Koncept nastupa mi je tako ESC passe, alla Verka Serduchka, a vokal je ok, ali zahtevnost vokalnog izvođenja je jako, jako niska... Videćemo.. :)

Pa kako je bilo kokodakanje u vrhu?

Ziri glasa po kladionicama, ako bude na vrhu kladionice bice i kod zirija.
Juuu, Netta ima SAVRŠEN vokal, nemoj molim te.. a i poruka je bila vrhunski preneta.. Em jača poruka sama po sebi...

I ja mislim da Finci mogu da prođu bolje od Švedske na tvt.
I ja ovo mislim, ali isto tako mislim da razlika neće biti toliko ogromna tu. Udaljeni možda 30-40 poena ali kod žirija ona ispred za nekih 100.

Jednostavno, ljudi iz ESC svijeta (i fanovi i bivši učesnici/autori) vole Loreen, gomila njih je vazda govorila da im je najbolja pobjednica a mnogi će sjediti i u žiriju u svojim zemljama, tkd trenutno mislim da dobija žiri, možda i ubjedljivo.

Naravno da ne bi bio ovoliki hajp da je došla neka smorulja i stajala u mjestu i pjevala bez ikakve emocije, nije džaba izvođač dio 'svetog trojstva', jbt slušao sam Jadranku Barjaktarević kako pjeva Ime i prezime, zvučala kao splavarka, pjesma bez ikakve emocije i smisla kad je ona pjeva, Ceca kad zapjeva osjetiš svaku riječ. Razlika je

Davne 2017. godine sam govorio da In too deep naši fanovi ne bi primetili da je otišla za San Marino, i dalje stojim pri tome. Prosto su bitni svi faktori koji čine nastup na ESC, pa i država, pevač, sve.

Možda nekima, meni je ta pjesma odlična i slušam je više nego veliku većinu srpskih ESC pjesama. A opet mislim da bi prošla u finale i ostvarila lijep plasman da ju je pjevala osoba kojoj bolje leži ta pjesma nego Tijani

Pa neka pobedi Loreen, sve je to lepo ali meni je ovo samo malo remiksovan nastup za Euforiju plus pesma slicna, smor pobeda kao koncept.

• Like
Reactions: Mrm
Meni to baš imalo neki gubitnički vajb (🇷🇸 2017), i sama kompozicija i ta interpretacija..

Back