se Švedska 2025: KAJ - Bara bada bastu

Ako navijam za Francuska mislim da pakujemo kofere nazad za Svedska.

Ako dobro prođu kod žirija, čekam da vidim da li će se kmečati kao i inače da su dobro prošli samo jer žiri puni Švedsku.

Mentalno sam spreman da ovo pobijedi, ako se desi whatever, idemo dalje.

Њих је Ерика дословно појела, ма прождрнула и не видим због чега би били боље пласирани од ње

Jer su Švedska. 😌

Realno, iako mi je od starta u vrhu i dopada mi se pesma, u konkurenciji onoga što smo videli u ovih par dana, ovo jednostavno ne odaje utisak pobednika. Sori not sori. Može top 5 svakako, to je gotovo neminovan ishod.

Далеко од тога да је то лош пакет, али да се стављају у контекст апослутног фаворита за победу....

Bili su mi favorit broj 1 tokom cele sezone, ali lagao bih ako bih rekao da mi nisu pomalo dosadili i da zaslužuju pobedu! Biće mi naravno drago ako se pobeda desi jer su mi među favoritima, ali pre ih vidim na nekom 2. ili 3.mestu sada iz ovog ugla 🤔

Ne mogu sad odjednom da ne budu favoriti jer ste vi pogledali nastup sa MFa 100 puta. Favoriti su jer to zasluzuju.

Ma da bila je najaca pesma na svetu kad je bila protiv Monsa, sad odjednom zasto je favorit.

Ne sećam se da je bilo ko rekao da je najjača pesma na svetu, već samo da je sjajno što je Švedska posle 100 godina recikliranja svojih ESC pesama končano poslala nešto autentično i drugačije. I naravno, navijanje protiv Monsa stoji. :ROFLMAO:

Послаћу неколико СМС за њих, толико ми буџет дозвољава, пошто ће ми већина отићи на Израел.

Au kakav mini flop za jedne od najubedljivijih pobednika na kladionicama koje smo videli. Bili su na 50% u trenutku kada je završeno glasanje i onda su ih apsolutno svi iskulirali 💀

Ladno bi Mons mogao da pobedi da je otišao na Evroviziju jer bi ga žiri sigurno napumpao dovoljno da ne pobedi Izrael.

Hvala svim silama koje su spriječila Mansovo učešće 😍

Znao sam da od pobjede nema ništa, jednostavno nije bio hajp kakav bi inače trebalo da bude za favorite, a plus imali su Estoniju za konkurenciju koja je uzela bodove. Isto bi prošle godine bilo da Joost nije izbačen, imao bi 230+ a i BL bi sišao možda do 300

E što volim što su "flopnuli". Da nisu išli za Švedsku verovatno bi bio top 10, umesto top 5. I dobro je što nisu pobedili ni ukupno, ni po televotingu kao što su nas mnogi ubeđivali da će biti.

Vala i meni drago da su malo sjahali. Rezultat dobar, ali ne kao što je bilo očekivano.

Back