Ukoliko ovo ne pobedi ove godine, bez sumnje cu pomisliti da se namesta da Svedska ne pobedi dok se opet ne pojavi Loreen. Prosle godine je trebala da pobedi "Bara Bada Bastu". Ovo je tako pobednicki materijal. Nastup je bas kakav treba da bude. Nema puno bacakanja na sceni, dovoljno je i efektno. Vokal uopset nije los. Cak je i veoma dobro uklopljeno uz ovu pesmu. Onaj instrumentalni deo je fenomenalan (iako nisam ljubitelj tako nesto, ali kada je uklopljeno kako treba onda jesam) i jedva cekam kada masa poludi u Becu. Nadam se da ce joj se namestiti da bude pred kraj u finalu. Sto se tice nastupa, ne bih nista menjao. Mozda nekih sitnica, a nadam se da nece izmisljati nesto bezvezno za kostim, kao Sanel. Iako mi nije favorit, voleo bih da ovo pobedi, nesto brzo i zivlje za promenu. Drzim fige.
E, sad. Malo poredjene sa Kaleen. Njena pesma mi se vise dopada, iako se moze reci da su slicne. Ali njen nastup je bio vise akrobatski, mozda manje-vise efektan, ali ne kao kod Felicie koja ima bas efektan nastup. Vokalno mozda za nijansu slabija, ali meni je sasvim zadovoljavajuce bilo. Tako da kad sve sagledam, bolje se predstavila Felicia.
Za kraj, 1. favorit na ovogodisnjem svedskom izboru mi je Laila Adèle - Oxygen