• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

se Švedska 2026: Felicia - My System

Мени исто продукција наступа супер, пјесма као пјесма ми баш празна, на моменат сам мислио да може испасти окружена бољим наступима и пјесмама

Vrlo lako moguće da neće u top 10, meni je #2 ove godine, ali lošiji je nastup nego na Melodiju, i to jest malo frustrirajuće jer je tako maltene svake godine kad je Švedska u pitanju, plus mislim da je večeras bila i pod tremom, što nimalo nije dobro jer sama po sebi je malo kuvana nogica na sceni

Radije bih da mi se pjesma ne sviđa pa da mogu mirne duše likovati kao ha ha vidi kako je Švedska nebitna bila večeras, a ovako mi je baš krivo jer pjesmu obožavam, al je baš bilo neprimjetno večeras. Slažem se s konstatacijama da je izvjesno da neće ni u top 10

Verovatno je trema, jer to nije ta devojka koja je nastupala na Melodiju. Verovatno joj je već bilo previše svega imajuću u obzir njenu anksioznost. Ona je bila izuzetno samouverena i zanimljiva dok je nastupala u Švedskoj. Baš mi je krivo što nije ispalo kako treba.

Meni se baš svidela, pogotovo me nešto radi audio ovih dana. Onaj početak. U manjini sam ali ja sam baš igrao uz nastup meni je sve to tip top bilo ❤👀

I meni je svedski nastup bas super, jeste bolji nastup sa melodija i tacno je da ovde rad kamere (zbog uslova domacina) nije dovoljno jak da bi prikrio njene slabosti, ali svakako jedan od boljih nastupa veceras, vecina ucesnika je imala slabe vokalne momente, kao i tremu, slaba je godina po svemu

Meni nije bila ni osetnije gora, a ni bolja. Korektno je izgledalo.

Glavni utisak mi je da sam zaboravio na nastup čim su krenule Lelekice.
E upravo ovo.
Ovo joj i jeste najveći problem. Kao da, uglancan je taj nastup lepo, efektno, kul grafika i igra laserima, ali zaboravno do zla Boga. Svako ko ima bar neku suštinu i priču u svom nastupu je baca u senku. Prazno je.

Moje predikcije su odavno bile da će ovo biti tvt flop godine. Ne vidim ni da će kod žirija rasturiti, možda neko 7. mesto kod njih, sve ukupno, neko osrednje 15. mesto je i više nego fer naročito kada postoje daleko zanimljiviji nastupi.

Ja se iskreno nadam da će žiri biti realan ove godone što se tiče Švedske

Meni se baš svidela, pogotovo me nešto radi audio ovih dana. Onaj početak. U manjini sam ali ja sam baš igrao uz nastup meni je sve to tip top bilo ❤👀
I meni. A i drugim ljudima sa kojima sam gledao, a nisu fanovi, se svidela. I ja sam igrao.😅
Mada, u odnosu na MF, cini mi se da ima manje lasera ili je nesto slabije.

Svakako je za visok plasman.

Mozda se ljudima koji ne znaju sve od ranije vise svidi

Ja nisam toliko primetio razliku u nastupu ali se primetila njena trema. I pored toga je zasluzila finale i bila medju boljima.

Okej je ona bila, nije blistala al nije mi ni zvučala flop. Deluje mi da je ukačila neko 7-8 mesto, da nije izgrmela sa glasovima.

Nije bilo na nivou sa Melodifestivala. Miriše na to da će posle dugog niza godina Švedska biti izvan top 10 na kraju finala.

Back