se Švedska 2026: Felicia - My System

Ogromno razočarenje i veliki downgrade u odnosu na nastup sa Melodifestivalena. Finale je zasluženo ali, iskreno, ako se ne popravi tamo, ne zaslužuje i top 10.

Vidim sad neki tweet u kojem se Felicia ISPRIČAVA švedskom narodu što nije u top 10 na kladionicama, što su joj šanse za pobjedu/super plasman gotovo nikakve i da razumije ako ljudi neće biti ponosni na nju.

To mi je stvarno malo jezivo, ti Šveđani baš svjesno ili nesvjesno nabijaju pritisak i imaju nerealna očekivanja od svojih predstavnika. Djevojka umjesto da uživa u cijelom ovom iskustvu, ona se grize što nije ono što se od nje očekivalo (a još nije ni prošlo finale lol).

To jeste tako nažalost, nije ona kriva ništa, ali sa druge strane pošto je Švedska ---> ipak:

jakosamzalosna-zalosna.webp

Jaoo, u poslednjih 15 godina samo 2 puta bili van top 10, sa potencijalno tek trećim sutra, od čega su mnogo puta i nepravedno bili tako visoko, šta je njima omg. Stvarno neće niko umreti što će Felicia biti 12. ili 13.

Ovde isto štampa piše da je juče nakon nastupa u svlačionici pala u nesvest i da je dolazila hitna.

Ako je istina da pati od anksioznosti ovo nije možda događaj za nju.
Nadam se da će se izboriti. Sa čime god..

Zato što je sve ovo previše za nju. Verovatno ni sama nije očekivala da će to biti toliko intezivno. Kažu da su iz delegacije napravili određene izmene kako bi uspešno odradila nastup.

Jako mi je žao što se sve ovo dešava s njom. Na Melodiju je bila prepuna života i teško mi što je sad postala takoreći senka. 😟

Ne verujem da je marketing jer ona svakako nikad nije bila u igri za pobedu a masku ne nosi od juče. Tako da su svi odavno upućeni u sve.

Vidim sad neki tweet u kojem se Felicia ISPRIČAVA švedskom narodu što nije u top 10 na kladionicama, što su joj šanse za pobjedu/super plasman gotovo nikakve i da razumije ako ljudi neće biti ponosni na nju.

To mi je stvarno malo jezivo, ti Šveđani baš svjesno ili nesvjesno nabijaju pritisak i imaju nerealna očekivanja od svojih predstavnika. Djevojka umjesto da uživa u cijelom ovom iskustvu, ona se grize što nije ono što se od nje očekivalo (a još nije ni prošlo finale lol).
Razmišljam o ovome i ne smem ni da zamislim kako se oseća povodom ovako lošeg plasmana (ne znam da li su od 2010. ovako nisko završili?). Nadam se da će izboriti, ona mi je baš draga

Ovo će biti baš nezgodno kad su već toliko opterećeni.

Ali ne verujem da bi se Grečula mogao bolje plasirati, mada nisam verovao da će Bugarska pobediti...

Nadam se da ju neće ovo previše bacit u neku depru, simpatična mi je ona skroz, ali već u pf se nazirao scenarij u kojem je top 10 bio teško zamisliv, ona neka sad odmori od svega ovoga, a pjesmu ću svakako slušat i dalje 🙏

se Švedska 2026: Felicia - My System
Back