se Å vedska 2026

Mislim da ovde prolaze Felicia i Robin na konto imena.

Felicia ima pravi banger 🄰
Takođe vidim da joj je Alan Walker uzor...

Robin kao naturalizovani TeksaÅ”anin nije loÅ” ali videćemo sutra.

Slazem se sa vama da je Adele "Oxygen" tako devedesete i to tamo u prvoj polovini. Obozavam. Ovo mi je fenomenalno. :love:šŸ¤—
Iako znam da nema sanse da pobedi, ali se bar nadam da u ovoj konkurenciji moze da dogura makar do druge sanse. Svakako mi je ovo jedna od retkih najboljih pesama ove godine. Zaista sam zadivljen. Bas mi je mocno. šŸ‘

Slazem se sa GavranomESC, dva mesta su rezervisana za Robina i Feliciju.

Možda i nije iznenađenje Å”to su vatrogasci visoko. Kao Å”to neke pesme imaju JJ efekat, oni izgleda imaju KAJ efekat...

Laila Adele mi je baÅ” lepa, nostalgična balada, svakako se ističe u drugoj rundi, ali vrlo verovatno neće ni u drugu Å”ansu, nažalost.

Verovatno Robin i Felicia idu direktno. Solidni nastupi, ali vrlo tipične i neinspirativne pesme.

Fascinatno mi je da je ta zena ista ona sto je nosila pink masku i jahala konja - Frƶken Snusk. Ovo joj je bas upgrade, drago mi je i zbog autora jer nisu ona trojica/cetvorica sto pisu 50% pesama na festivalu

Mogla bi da pobedi?

Ima sigurno velike Ŕanse, ali A*Teensi su veoma jaki, a nismo joŔ čuli Smash into Pieces.

Fascinatno mi je da je ta zena ista ona sto je nosila pink masku i jahala konja - Frƶken Snusk. Ovo joj je bas upgrade, drago mi je i zbog autora jer nisu ona trojica/cetvorica sto pisu 50% pesama na festivalu

Bukvalno se ponovo rodila.

Zanimljivo veče. Nisam očekivao ovoliko dobar nastup od Felicije, ali zasluženo u finalu. Vatrogasci očekivano.

Veče obeležila i prozivka na račun MĆ„nsa Zelmerlƶwa. Pre najave treće pesme, voditelji su govorili o takozvanoj "melosintezi".

"Drugo mesto na Melodifestivalenu proŔle godine i napet razvod vode do otkazane letnje turneje", rekla je Gina.

Lol, nisam ni sanjao da su Felicia i Froken Snusk ista persona, bila mi je doduŔe simptomatična maska, ali nisam pretpostavio. :ROFLMAO:

Blamčina Ŕto su vatrogasci u finalu, ali nekako i očekivano, jer se Švede pale na taj slatkasti Ŕund.

Back