se Švedska 2026

Meni se ne sviđa ta Felicia, pjesma nimalo hitična. A laserima su prekrili da ona i nije neki izvođač

Felicia mi je samo ok, veća fora mi je bila kada je jahala konja, a i ta pesma mi je dosta zaraznija. Nastup stvarno odličan, nema šta.

Pa naravno, to je već ustanovljeno odavno. :sneaky: I naravno da se, kada su oni u pitanju, ne postavlja pitanje originalnosti kao kod ostalih, mislim da bi svima bilo ok čak i da svake godine šalju istu pesmu. 💀

Slažem se. Znači gledam jučer taj MF. Ne mogu se oni izvuči iz tog svog nekog švedskog popa pa da se postave na trepavice. To su samo varijante istoga. Sprdao sam da kada žele biti "drugačiji" dovedu vatrogasce i onda opet Europa na to padne... Smiješno.

Kraj Felicie tj. njene pesme kida, ali nervira me kako njanjavo ispevava "my sisteeem" i generalno pevački delovi pesme su ništa posebno, generika, čitavu priču vade instrumentalni delovi.

Nemam ja problem sa tim njihovim generičnim pop zvukom koji konstantno praktikuju, na stranu to što su prošle godine napravili iskorak i poslali nešto drugačije. Na neki način je to njihov "pečat", i to mi je sasvim ok, ali me nerviraju ti uvreženi stavovi da su takve pesme koje dolaze od njih "wow" i nešto fantastično i nesvakidašnje, dok se drugim zemljama spočitavaju raznorazni plagijati i prišivaju nekakve komparacije.

Felicia pokidala, vidim da je postala i viralna. Stvarno brutalan nastup.

Što se ostalih pesama i nastupa tiče, svideli su mi se:
Honey honey
Oxygen
Vatrogasci zabavni ali mi nisu bili za finale

Back